FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - OȚELUL 1-1

Dorinel Munteanu, încă un răspuns tăios pentru Adrian Mutu „Atât îl duce capul, ce să fac?!”

Dorinel Munteanu // sursă foto: Facebook @ SC Otelul Galati
Dorinel Munteanu // sursă foto: Facebook @ SC Otelul Galati

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 20:56 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 21:41

Antrenorul echipei Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, a continuat schimbul de „amabilități” cu Adrian Mutu, cel care urmează să fie numit pe banca lui CFR Cluj.

Adrian Mutu s-a numărat printre criticii lui Dorinel Munteanu, după ce antrenorul Oțelului s-a decis pentru o pregătire de iarnă în țară, la munte, în detrimentul unui cantonament în străinătate. „Nu are legătură cu fotbalul de astăzi”, s-a exprimat tehnicianul aflat în negocieri avansate pentru a o prelua pe CFR Cluj.

Patronul din Superliga vorbește despre ieșirea din fotbal: „Atât am pierdut. Sunt bani pulverizați, arși!”
GSP LIVE
Patronul din Superliga vorbește despre ieșirea din fotbal: „Atât am pierdut. Sunt bani pulverizați, arși!”

Dorinel Munteanu: „Nu ne-am antrenat pe beton, cum au vorbit specialiștii”

Dorinel i-a replicat și atunci, dar și luni, în cadrul conferinței de presă organizate la finalul meciului din Superliga cu FC Voluntari. „Trebuie să felicit echipa pentru că a făcut o partidă bună după această pauză controversată din punctul altora de vedere. Noi ştim foarte bine ce facem.

La Vatra Dornei am fost o singură dată, după opt ore de mers cu autocarul, am scos echipa în parc, să facem o alergare uşoară. Nu ne-am antrenat pe beton, cum au vorbit specialiştii. Colegii mei specialişti, care sunt mari antrenori şi preparatori fizici”, l-a atacat antrenorul Oțelului pe Mutu.

Dorinel Munteanu, atac la Adrian Mutu: „Atât îl duce capul, ce să fac?”

Odată pornit, Munteanu s-a „ambalat” și mai tare: „Sigur, am făcut alergări în pantă, de-asta m-am dus la Vatra Dornei, nu este primul turneu montan al meu. Dacă mă duc la munte, normal că sunt mai multe pante, aşa că i-am pregătit foarte bine. Eu nu am nimic cu Adrian, atât îl duce capul, ce să fac?

Dacă el a zis aşa ceva despre mine… El e generaţia nouă. Noi suntem generaţia mai veche, am obţinut cele mai mari performanţe ca antrenori, ca jucători, pentru echipa naţională a României. De aceea ne iubeşte toată lumea. El e crescut în noua generaţie şi noua generaţie are altă părere despre noi. Dar tot pe teren se joacă, ne vom întâlni atunci”.

Dorinel Munteanu și Adrian Mutu se vor afla față în față, foarte probabil, pe 28 februarie, când Oțelul o întâlnește pe CFR Cluj la Galați, în antepenultima etapă a sezonului regulat din Superliga 2023 - 2024.

VIDEO Situație dificilă la Oțelul Galați! Dorinel Munteanu anunță că nu sunt bani: „Jucătorii trebuie să fie plătiți”

Citește și alte articole despre Liga 1:

Andrei Ivan are un hematom, Screciu revine cu FCSB + Ar putea debuta Anzor Mekvabishvili

„Coșmarul” lui Lewandowski vine la Dinamo » Marți e așteptat să semneze!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
godot
godot  •  23 Ianuarie 2024, 12:07
Postat de NOWAR pe 23 Ianuarie 2024, 08:39

În ani 80 ne antrenam, cum antrenează Dorinel acum, diferenta este ca atunci făceam performanta, dar după 90 încet încet am rămas în urma ffff rau fata de restul, de ce?, oare nu și din cauza mentalități neschimbate și a acestor proceduri?, cu care Dorinel face ce?, o groaza de egaluri și se spune ca face performanță? :))))))

Vezi și ce material are la dispoziție

godot
godot  •  23 Ianuarie 2024, 11:06

Până una-alta, Dorinel a câștigat campionatul cu un lot de locul 8, mult mai slab, de exemplu, decât lotul cu care a câștigat Astra lui Șumudică campionatul (care avea piese de piese: Alibesc, Budescu, Teixeira, D. Niculae, Junior Morais, Găman, Lung, Gerardo, Lovin). Și acum, cu lot de Liga a II-a, face o figură mai mult decât onorabilă.

Vrajitoarea
Vrajitoarea  •  23 Ianuarie 2024, 08:43

Dorinel, succes în tot ceea ce faci! Ești foarte tare, iar criticile sunt doar invidie și pentru tine un stimulent de a da tot ce e mai bun! Asteptă, așteptăm, așteptăm ca si Adi Mutu să obțină rezultate notabile! .....așteptăm....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează