FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI - CFR CLUJ 1-1

Dorinel Munteanu: "Am cîştigat un punct astăzi"

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, echipa sa a cîştigat un punct în această partidă.

"Am cîştigat un punct astăzi şi gîndul mi-e deja la meciul cu Universitatea Craiova din etapa viitoare. Se pare că nu sîntem încă obişnuiţi să jucăm cu un om în plus.

Mulţumesc publicului şi cel mai mult îmi pare rău că nu am reuşit să le oferim o victorie", a spus Dorinel Munteanu la conferinţa de presă de după meci, conform Mediafax.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
renegatul_
renegatul_  •  30 Octombrie 2010, 21:10

A fost un punct muncit. Bravo baietii, inca unul la Craiova si ramanem in carti! Hai ca se poate, ramanem pe primul loc la finalul turului! Forza Otelul!!!

marian_u
marian_u  •  30 Octombrie 2010, 20:26

da, schimbarea asta a fost una din cele mai mari erori pe care le-a facut la Galati! Pacat...

ciobanudorin_2006
ciobanudorin_2006  •  30 Octombrie 2010, 20:01

NU am inteles schimbarea cu SIRGHI dar eu nu sunt antrenor poate doar asa ca o parere ...TREBUIA SCHIMBAT PARASCHIV innota pe teren si nu tebuia sa intre SIRGHI am ratat o victorie importanta...ps...multumesc MARIUS STAN..AI DAT BILETE CU LOC E CIVILIZATIE SI LA GALATI DAR MAI TREBUIE SA NE CIVILIZAM NOI ACUM ..in rest numai de bine.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează