FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - ASTRA 2-1

Dorinel Munteanu: "Meritul este al jucătorilor pentru că au fost serioşi, n-au fost implicaţi în scandaluri"

dorinel_munteanu
dorinel_munteanu

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a comentat evoluţia echipei sale din acest tur de campionat şi spune că meritul este în totalitate al jucătorilor.

 

"Cu siguranţă sîntem urmăriţi de adversari şi sistemul nostru de joc este disec, dar eu îmi pregătesc echipa în funcţie de adversar pentru a domina noi jocul.

Această poziţie se datorează jucătorilor, care au cîştigat aceste puncte pe teren. Ei au stat departe de ziare şi de scandaluri şi şi-au văzut de jocul lor. Nu mă gîndesc la finalul campionatului. Eu vreau să pregătesc aceste două meciuri rămase, iar apoi voi planifica un cantonament să creştem pregărirea fizică", a spus Dorinel Munteanu la sportro.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
van_daame
van_daame  •  29 Noiembrie 2010, 12:16

Cu o pregatire buna, marca Dorinel Munteanu si mai ales pastrand echipa intacta, otelul ia o optiune serioasa la castigarea campionatului :) Bafta!

paulirimia
paulirimia  •  29 Noiembrie 2010, 11:32

E chestie de educatie...........Si eu sustin cu tarie ca pregatirea esentiala de iarna trebuie sa aiba obligatoeriu si perioada de pregatire la altitudine Asta este cauza pentru cate echipele romanesi mor in a doua repriza sau plin de jocuri sambata miercuri..........

velsadicu
velsadicu  •  29 Noiembrie 2010, 11:13

pun pariu ca va prefera pregatirea la munte in zone puternic ozonificate in detrimentul celei de la cadurica din cipru sau turcia ;) Oare de ce? :P

Vezi toate comentariile (3)
Comentează