FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CRAIOVA, JOI, ORA 21.30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dorinel Munteanu: "Paraschiv va fi titular în meciul cu Craiova"

Munteanu vrea sa il titularizeze pe Paraschiv
Munteanu vrea sa il titularizeze pe Paraschiv

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 15:43

Antrenorul echipei din Galaţi, Dorinel Munteanu, a anunţat revenirea pe gazon a lui Gabi Paraschiv şi are de gînd să înceapă cu el ca titular partida de pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

"Paraschiv a revenit 100% şi voi începe cu el meciul de mîine. Nu este presiune în vestiarul Oţelului, nu mă tem de Craiova, dar o să respectăm această echipă. Antal este mult mai prezent în joc acum, şi-a încununat revenirea cu un gol în poarta CFR-ului şi se pare că i-a priit statul pe bancă. Nu suntem favoriţi la cîştigarea trofeului, dar vreau să felicit toată echipa", a spus Dorinel Munteanu la conferinţa de presă a gălăţenilor.

Accidentat la începutul lunii aprilie, în partida cu Vaslui (0-0), doctorii au spus că Paraschiv ca lipsi tot sezonul, fiind pasibil de o ruptură de menisc. Spre norocul atacantului, acesta s-a refăcut complet într-o lună de zile şi Dorinel Munteanu i-a anunţat prezenţa încă din primul minut în partida cu Universitatea.

Partida Oţelul - Universitatea Craiova se va disputa joi, de la ora 21.30, transmisă în direct de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
virgyl
virgyl  •  05 Mai 2011, 20:10

forza OTELUL!!

geo21gl
geo21gl  •  05 Mai 2011, 17:14

mai bine un x k sa ne fie mai usor q astra in ultima etapa....sa nu mai depindem de meciul ala....Bine ai revenit Para!!Aveam nevoie de tine!!!HAI OTELUL!!1

oxigendc
oxigendc  •  05 Mai 2011, 12:27

Ohoo!!! Revine Para! Le rupem dintisorii! Imi pare rau de Craiova dar, oricum chiar daca pierd in seara asta oricum ii salveaza puollii tim ca nu iau licenta pt sez urmator! O sa fie 6-0 diseara!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează