FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Dorinel vrea atitudine: "Fotbaliştii trebuie să-şi respecte munca" » După Cipru, Oţelul pleacă în cantonament în Spania

Dorinel Munteanu este nemulţumit pentru că echipa sa nu a învins pe nimeni în amicalele din primul cantonament
Dorinel Munteanu este nemulţumit pentru că echipa sa nu a învins pe nimeni în amicalele din primul cantonament

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 februarie 2012 10:10

După cantonamentul din Cipru, în care Oţelul Galaţi nu a reuşit să obţină nici o victorie, campionii României vor pleca pe 7 februarie, în cel de-al doilea stagiu de pregătire, în localitatea spaniolă Oliva, acolo unde oţelarii au programate patru jocuri amicale.

Pe tărîm iberic, Dorinel Munteanu va avea la dispoziţie un lot format din 25 de jucători, tehnicianul gălăţenilor renunţînd la vîrful Haskic, acesta nereuşind să confirme în perioada de probe, de asemenea tinerii Chebac şi Butoi vor rămîne la Galaţi pentru a se pregăti cu Oţelul II, în timp ce Sorin Frunză a suferit o accidentare ce îl va ţine destul de mult timp departe de gazon, motiv pentru care nu va face deplasarea.

La capitolul achiziţii, Oţelul a reuşit să-l înregimenteze pe Tadas Simaitis, portar lituanian ce vine de la formaţia FK Siauliai, club unde s-a format şi fostul goalkeeper al Unirii Urziceni, Giedrius Arlauskis. Simaitis îl va înlocui pe Milos Buchta, al cărui împrumut de la Gaz Metan a expirat în această iarnă.

"Nu avem nici o victorie în 2012 şi nu pot fi bucuros. Poate fi şi puţină lipsă de concentrare, dar vreau ca fotbaliştii să-şi respecte munca. N-am cîştigat, nu mă îngrijorează acest lucru, dar nici nu mă mulţumeşte. Cu siguranţă, din aceste meciuri pierdute, avem ce învăţa. Vreau ca băieţii să înţeleagă că obiectivele pe care ni le-am propus sînt foarte greu de realizat şi am nevoie de atitudine, de comportament adecvat profesionalismului", a declarat Dorinel Munteanu pentru site-ul oficial al clubului.

Pînă în acest moment, oţelarii au programat deja partide de verificare contra echipelor Spartak Moscova (Rusia), Shandong Luneng (China) şi încă un meci cu o formaţie din liga a III-a din Spania, urmînd ca cel de-al patrulea adversar să fie stabilit la faţa locului.
Cantonamentul se va încheia pe data de 16 februarie, atunci cînd Oţelul va reveni în ţară pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de jocul din campionat ce se va disputa pe terenul Concordiei Chiajna.

Iată lista completă a jucătorilor ce vor efectua deplasarea în Spania :
Portari: Grahovac, Brăneţ, Simaitis
Fundaşi: Sălăgeanu, Cojoc, Perendija, Costin, Ljubinkovic, Benga, Sîrghi, Rîpă
Mijlocaşi: Iorga, Antal, Ilie, Buş, Giurgiu, Filip, Paraschiv, Viglianti, V. Munteanu, Neagu
Atacanţi: Pena, Punosevac, Stromajer, Didi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
theopalas
theopalas  •  06 Februarie 2012, 12:29

Spartak Moscova super meci...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează