FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dorit de "satelitul" lui Chelsea » Iasmin Latovlevici ar putea face pasul spre un club din vestul Europei

Latovlevici a mai evoluat la Poli Timișoara, CFR Timișoara și Gloria Bistrița
Latovlevici a mai evoluat la Poli Timișoara, CFR Timișoara și Gloria Bistrița

Articol de - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 22:17

Latovlevici e aproape de un transfer la Vitesse, olandezii fiind prezenţi vineri în tribunele Arenei Naţionale, la Supercupa cu Astra.

Iasmin Latovlevici încă mai are speranţe că se va transfera în această vară. Deşi tratativele cu Dinamo Zagreb au intrat în impas întrucît Gigi Becali n-a dorit să-i dea drumul înainte de preliminariile Champions League, fundaşul stînga ar putea totuşi schimba clubul în această perioadă de mercato.

Fotbalistul de 28 de ani are şanse mari să ajungă în Olanda, la Vitesse Arnhem, formaţie ce a încheiat sezonul trecut pe locul 6. Vitesse e unul dintre cluburile satelit ale lui Chelsea Londra, englezii avînd în sezonul trecut 5 jucători împrumutaţi la Arnhem. În urmă cu o lună de zile, ziarul britanic Daily Mirror a scris că internaţionalul român e dorit de Mourinho pe Stamford Bridge.

Pleacă după preliminarii
Olandezii sînt de acord să-l lase pe Latovlevici în Ghencea pînă la finalul preliminariilor UCL, deoarece ei au ratat calificarea în cupele europene. Batavii s-au interesat de preţul jucătorului şi sînt de acord să plătească un milion de euro. Becali i-a promis fotbalistului că-l va lăsa să plece în această vară, mai ales că angajamentul acestuia cu clubul expiră în vara viitoare, iar în iarnă ar putea semna cu orice formaţie.

La meciul cu Astra, de vineri seara, în tribune s-au aflat doi trimişi ai lui Vitesse. Aceştia vor continua să-l urmărească şi în "dubla" cu Stromsgodset, urmînd să ia o decizie la finalul acestei luni.

Pîrvulescu nu pleacă
După Supercupa pierdută de "militari" în faţa Astrei au apărut informaţii că Paul Pîrvulescu urmează să plece împrumut la formaţia din Giurgiu. Surse din cadrul echipei, dar şi apropiaţi ai jucătorului neagă: "Nu s-a pus niciodată problema ca Paul să plece de la Steaua. Nimeni nu a vorbit cu noi despre plecarea lui sau a altui jucător. Nici cei de la Astra, dar nici alţi oficiali de la alte cluburi".

400 de mii de euro a plătit Steaua pentru Latovlevici celor de la Poli Timişoara în vara lui 2010

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
soriniz
soriniz  •  15 Iulie 2014, 22:20

Are fizic, are sut si viteza acceptabila.Un fundas lateral care ar fi bunicel daca pe faza ofensiva ar reusi macar o centrare din trei si pe faza defensiva nu ar activa ca bulevard.pentru atacantii adversi.

gabonne1982
gabonne1982  •  15 Iulie 2014, 13:01

ai spus bine "o echipa cu management bun" dar la noi (si nu ma refer in mod special la Steaua) nu exista un management adevarat.Fie nu-i intereseaza aspectul asta,fie pe profesionistii din domeniu care ar trebui sa se ocupe de acest sector,nu-i angajeaza nici-un club.Si cand am dat exemplul Scotiei,nu m-am referit la numarul de locuitori sau marimea tarii,ci la faptul ca accepti sau nu,majoritatea suporterilor din Scotia se impart intre aceste doua mari echipe Celtic si Rangers.Si inca ceva,eu unul nu-s de acord ca jumaate dintre Romani sunt suporterii Stelei.Prin suporter eu inteleg pe cineva care este preocupat de fenomen,nu o pitipoanca care tine cu Steaua dar nu stie nici-un ju

vladutz13
vladutz13  •  15 Iulie 2014, 12:49
Postat de gabonne1982 pe 15 Iulie 2014, 12:46

nu are nici-o legatura faptul ca ai jumatate de Romanie in spate cu "ar trebui sa fii un club super bogat".Si Rangers avea jumatate de Scotie in spate si falimentul nu i-a iertat.De ce nu cotizati fiecare cate 10 euro pe luna daca vreti sa fiti superbogati ?! Sau stiti cumva ca banii vostri au ca "ruta" Pipera ?! Cat despre Vitesse,nu este chiar un club minuscul in Olanda,dar fata de alti jucatori romani si stii bine cazuri recente cu jucatori ajunsi printre camile,Latovlevici ar ajunge chiar bine.Intr-un campionat net superior ligii I.Pot paria cu oricine ca Vitesse daca ar juca in Liga I,ar fi echipa de titlu

In primul rand, nu tine jumatate de scotie cu Glasgow Rangers, nici vorba, nu exista in Marea Britanie exclusivisme ca la noi. Si chiar si-asa, scotia are 5 milioane de locuitori, nu 20 cat Romania (la care se adauga si diaspora). Si da, la o echipa cu management bun, numarul de suporteri se converteste in bani: tricouri, bilete, sponsorizari mai mari, o groaza de chestii.... numai sa stii sa atragi banii astia. Daca ar trebui comparata Steaua cu cineva este Benfica, un club la fel de iubit, intr-o tara ceva mai mica, dar si ceva mai bogata. Ala e nivelul la care ar trebui sa fie..... dar nu este, pt ca avem un oier ca patron.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează