FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dorit de Steaua, Dinamo și Astra, unul dintre cei mai apreciați stranieri s-a întors în Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 10:24

ASA Târgu Mureș încă mai speră la salvarea de la retrogradare, deși va intra în play-out cu doar 6 puncte. Echipa lui Ilie Stan a scos o remiză cu Steaua, în deplasare, iar ieri a ajuns la un acord cu un fotbalist foarte important.

Dorit în trecut de Steaua, Dinamo și Astra Giurgiu, Nicolas Gorobsov revine la ASA Târgu Mureș. Fotbalistul de 27 de ani nu s-a adaptat la Hapoel Tel Aviv și a ales să se întoarcă pentru 6 luni în România.

Sursele GSP.RO susțin că Gorobsov n-a avut nici o pretenție din punct de vedere financiar și a acceptat să vină la ASA pentru un salariu foarte mic. 

Mijlocașul argentinian a evoluat în perioada 2014-2016 la ASA, unde a prins 57 de meciuri și a înscris de 4 ori. În România a mai evoluat în două rânduri pentru ACS Poli Timișoara. 

800.000 €este cota lui Gorobsov pe transfermarkt 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Martie 2017, 11:10

Ce decizii proaste a luat și ăsta .....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează