FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Dorit în trecut de Steaua, Julio Landauri a ajuns la FC Braşov

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2009 00:00

Curtat şi de Steaua acum un an, mijlocaşul peruan, Julio Landauri (23 de ani), a semnat astăzi cu formaţia FC Braşov un contract pe 3 ani şi jumătate, el urmând să încaseze 120.000 de euro pe sezon.

Preşedintele executiv al stegarilor a confirmat că jucătorul a intrat în atenţia braşovenilor în momentul în care presa peruană a dezvăluit că Landauri este dorit şi de Steaua.

“Pe Landauri l-am urmărit de un an de zile. Jucătorul peruan a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu FC Braşov şi va fi prezent la reunirea lotului. Este un mijlocaş stânga şi vine de la campioana statului Peru, Universitario Lima ”, a declarat Dinu Gheorghe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
 •  13 Februarie 2010, 23:49

jajaj rumanos huevones cuando vean jugar a Julio van a ver como los quiebra el peru es 0 en el futbol ? jajajja como se ve que solo ven futbol ingles español e italiano por q ahi se van a mendigar jajajjaja

 •  01 Ianuarie 2010, 16:00

Pai cum putea sa-l urmareasca Vama de un an daca era rezerva precum afirma unii atotstiutori?Criza te face sa fi precaut si nu cred ca-i facea FC BV un contract de trei ani jumate daca era slab.Pana acum Vama a dovedit ca prin transferuruile lui Ezequias,Duarte si Nuno Diogo ca se se pricepe.

aureltg
aureltg  •  29 Decembrie 2009, 19:04
Postat de pe 29 Decembrie 2009, 15:59

bun transfer il stiu pe jucaror un mislocas tehnic cu viteza buna e peste ce are steaua la aceasta ora

normal, dar trebuie sa se gaseasca unul sa spuna ca peruul nu are fotbal. pai mendoza era cel mai bun mijlocas din liga I !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează