FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Dosarul "Calomnie pe Facebook" :) Vasile Avram a dat în judecată un arbitru pentru că distribuia articole din GSP pe Facebook

Articol de - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 23:07

Fostul şef CCA l-a chemat în instanţă pe Claudiu Baboia, "central" L1 în 2010-2011, fiindcă ultimul a dat "share" unor ştiri în care era protagonist: cere daune morale de un leu pentru "atingerea demnităţii şi onoarei".

"Pe pagina acestuia de Facebook (...), pîrîtul postează în mod repetat link-uri către toate articolele calomnioase apărute în presa sportivă, care au ca obiect persoana subsemnatului". Asta îi reproşează Vasile Avram, şef AMFB şi fost conducător al CCA, candidat la scaunul FRF în februarie, lui Claudiu Baboia, 36 ani. Ultimul, fost "central" L1 între 2010 şi 2011, unul dintre arbitrii care, la începutul anului, au făcut plîngere la DNA împotriva acestuia şi a conducerii Casei Centrale a Arbitrilor din ultimii ani.

" Articole calomnioase"
Printre articolele vizate de Avram sînt şi unele de pe site-ul Gazetei, GSP.ro, cum ar fi "Avram, contestat în stil FRF! Cerere de intervenţie în cazul alegerilor AMFB din septembrie", dar şi unele legate de dosarul "Mită în elicopter".

Mai exact, un link DolceSport datînd de cînd fostul arbitru a fost arestat împreună cu Sorin Ţerbea! Preşedintele AMFB a argumentat: "Repetarea postărilor, comentariile aferente acestora precum şi sistematizarea lor constituie o atingere adusă imaginii subsemnatului!".

Internetul agravant
Avram adaugă, în cadrul cererii de chemare în judecată, că acţiunile lui Baboia sînt "profund defăimătoare". Şi cere daune morale în valoare de un leu! Conchide: "Activităţile sînt făcute în mod conştient, cu discernămînt, prin aducerea la cunoştinţă a unui număr nedeterminat de persoane, deoarece ele au fost făcute prin intermediul reţelei internet, mijloace media care se adresează unei categorii largi de utilizatori!".

"Zilele trecute am aflat că am fost dat în judecată de «Burdujan» al anului 2014, Avram Vasile, absolvent de drept la 55 ani. Cînd avea discuţii pe teme de şampanii şi basoreliefuri, ceilalţi cum se simţeau?! Urmează cîteva plîngeri ale Serenei Williams, supărată pe încurajările adresate Simonei Halep. Aţi vrea să aveţi mintea acestui personaj?!" (Reacţia lui Claudiu Baboia)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dacian117
dacian117  •  02 Septembrie 2014, 14:47

asta e tatal aluia cu "pentru ca automobile", beizadeaua de copil care a promovat lasand paginile libere la examenele de promovare la liga 1 si completate ulterior, acasa, cu alt pix. niste tembeli. oricum, nu stim de ce mai are copiii arbitri si chiar pe lista fifa, tinand locurile ocupate, deoarece pe astra, petrolul si chiar steaua, nu o pot arbitra in meciuri importante. asadar, si acest lucru merita o ancheta mai ampla, de ce sunt arbitri fifa, daca nu pot arbitra decat meciuri fara miza? mustaciosul se mai autopropunea si pe la medias si pandurii ca presedinte. citeam acum cateva zile ca si-a vandut toate proprietatile. asteptam inregistrarile de la Sofitel, cu avram pe sub b

calin135
calin135  •  02 Septembrie 2014, 13:24

avram asta o sa dea de belele si cu asociatia municipala, unde a crescut toate taxele si unde ia taxe de la vreo 200 de echipe. el este ca un ong si nu plateste cei 16% pe care ii pretinde si primeste de la toate cluburile de fotbal. acum a marit taxa la minifotbal la 100 lei, iar prostii platesc. bai faceti ca vreo 10 cluburi care n-au mai platit nimic de vreo 8 ani si nu patesc nimic. sursa sigura ...

gigelos
gigelos  •  02 Septembrie 2014, 12:46

sa nu te dea Burdujan in judecata acum . si pe buna dreptate .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează