FOTBAL  »  Superliga  »  MITĂ ÎN ELICOPTER

Dosarul "Mită în elicopter" rămîne în pronunţare peste două săptămîni! Avram, de acord să presteze muncă în folosul comunităţii

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 15:05

Dosarul "Mită în elicopter" a ajuns, în această dimineaţă, la penultimul episod: peste două săptămîni se rămîne în pronunţare, după ce persoanele implicate vor susţine ultimul cuvînt

La termenul din această dimineaţă au fost prezenţi cei trei inculpaţi rămaşi în viaţă: Vasile AvramAdrian Penciu şi Vasile Chiorean. Al patrulea, Sorin Ţerbea, a decedat în iulie 2013.

Cel mai fierbinte moment s-a consumat cînd judecătorii i-au întrebat pe cei trei dacă doresc, în eventualitatea unei condamnări, să presteze muncă în folosul comunităţii, respectiva chestionare fiind una dintre prevederile noului Cod Penal.

Nedumerit iniţial, Vasile Avram a răspuns afirmativ.

Potrivit procurorilor, în mai 2011, în timp ce era supervizor la întîlnirea FCM Tg. Mureş - U Cluj, Avram ar fi primit de la Ţerbea suma de 19.000 de euro pentru delegarea unor arbitri agreaţi de gruparea ardeleană la meciurile din sezonul 2011-2012.

De asemenea, Avram ar fi beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucureşti - Tg. Mureş şi retur, aparatul de zbor fiind pus la dispoziţie de Ţerbea. Costul transportului era de 3.000 de euro.

Inculpaţii au fost achitaţi de Curtea de Apel în 2013, însă decizia a fost atacată la Înalta Curte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  18 Noiembrie 2014, 01:42

Pe cand si Cazul SAMPANIA?

hotangels
hotangels  •  17 Noiembrie 2014, 15:20

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

Vezi toate comentariile (2)
Comentează