FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

"Dosarul transferurilor" a fost amînat din nou

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

" Dosarul transferurilor" s-a fost amînat pentru 7 septembrie din cauza unei lipse de procedură. Din părţile implicate, au fost prezenţi Victor şi Ioan Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu, Mihai Stoica şi Gică Popescu, absentînd doar Gigi Neţoiu şi George Copos.

Mai multe detalii în Gazeta Sporturilor de mîine!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  09 Iunie 2009, 13:14

asteapta sa se termine campionatul sa nu-i faulteze in dauna lui Poli. si-ar lua toti zilele in frunte cu sandu si borcea daca ar termina Poli pe locul 1!

 •  09 Iunie 2009, 13:06

asteapta si astia de la dna razultatele de la tas:)):)):)) rusine!!!

 •  09 Iunie 2009, 11:41

traim in romania unde oameni cu bani multi nu patesc nimic tot asa se va amana pina intra in termenul de prescriere ,procesul a inceput in toamna .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează