FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG.MUREŞ-STEAUA

Două erori uriaşe în dreptul lui Balaj în Tg. Mureş - Steaua » Becali: "Să dăm titlul CFR-ului de-acum!"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 23:53

În minutul 81, FCM Tg. Mureş ar fi putut avea ocazia de a încheia definitiv socotelile meciului. Subotici a pătruns în careu, a încercat să-l depăşească pe Chiricheş, însă a căzut după duelul cu fundaşul stelist. Atacantul lui Sabău a solicitat imediat acordarea unui penalty, însă arbitrul Cristi Balaj din Baia Mare a lăsat jocul să continue.

Reluările DigiSport au arătat însă că Vlad Chiricheş n-a atins mingea în încercarea de a deposeda, ci piciorul drept al lui Subotici, iar decizia care se impunea ar fi fost lovitură de pedeapsă pentru mureşeni.

În prelungirile meciului, steliştii au trăit şi ei sentimentul de frustrare încercat de gazde la faza lui Subotici. Venit din poartă în careu la o fază fixă, Tătăruşanu a fost tras evident de tricou de un adversar, însă Balaj nu a acordat penalty-ul cum s-ar fi impus.

Gigi Becali a plecat furios de la stadion. "A fost ca la război, am avut penalty clar, la golul lor n-a fost fault. Balaj la puşcărie! Să dăm titlul CFR-ului de-acum!", a declarat finanţatorul stelist la televiziunea sportro.

FOTO I-a îngropat Tătă » Steaua pierde la Tg. Mureş, 0-1, după o nouă gafă a portarului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (200)
dan2010
dan2010  •  23 Martie 2012, 02:37

Impresia mea este ca, Chiriches s-a lasat in prima faza pe Albut.

forumeer
forumeer  •  23 Martie 2012, 01:19
Postat de saliceanu pe 23 Martie 2012, 01:15

Ok, din pacate tre' sa ma retrag. Te felicit ca'ti merge mintea . Pacat ca esti stelist. O sa te strice anturajul ! :)) Seara faina sa ai ! Comentariul tău...

Nu regret nici pt o secunda ca-s stelist. O sa fiu in regula, stai linistit in privinta stelistilor, ca-s oameni cu capul pe umeri, majoritatea. O noapte buna, de asemenea.

saliceanu
saliceanu  •  23 Martie 2012, 01:15
Postat de forumeer pe 23 Martie 2012, 01:12

Cum era aia cu trasul concluziilor fara minte? Comment-ul tau e exemplul perfect. Congrats!

Ok, din pacate tre' sa ma retrag. Te felicit ca'ti merge mintea . Pacat ca esti stelist. O sa te strice anturajul ! :)) Seara faina sa ai ! Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (200)
Comentează