FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Două plecări de la ACS Poli, dar și o venire exotică + Încă o mutare importantă anunțată de Neaga

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 18:27

După Fabian Lokaj, Iulian Roșu și Alin Cârstocea, timișorenii de la ACS Poli s-au mai despărțit de doi jucători.

”Azi am semnat rezilierea cu Daniel Vădrariu. Novak e pe lista celor care vor pleca în cantonament. Singurul care va mai pleca în afara lui Vădrariu este Cătălin Vraciu”, a declarat președintele Adrian Neaga în cadrul emisiunii "Divizia locală" de la Digi 24 Timișoara.

Bănățenii încep mâine stagiul centralizat de la Poiana Brașov cu o singură noutate în lot. Este vorba despre atacantul senegalez Mediop Ndiaye (25 de ani), de la FC Ripensia (L3).

”Pot să spun doar de Mediop că va merge cu noi în cantonament. Vom decide apoi. Se pare că am găsit portița în regulament să-l legitimăm, pentru că noi nu putem semna extracomunitari, dar el a jucat în ultimul an în România, astfel că se poate”, a adăugat Neaga pentru sursa citată.

În același timp conducătorul echipei timișorene așteaptă răspuns de la un ”număr 10” din eșalonul secund portughez: ”Are 23 de ani, a jucat în 16 meciuri din 16 în turul de campionat. Îi propunem un contract pe un an și jumătate”.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
buzucm
buzucm  •  09 Ianuarie 2017, 22:42

pasionat de fotbal european? cauta pe google blogul CATENACCIO

Vezi toate comentariile (1)
Comentează