FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Două vârfuri din prima » Cum arată noua tactică a lui Andone: antrenorul dinamovist vrea să întărească ofensiva

Gnohere a revenit la prima echipă
Gnohere a revenit la prima echipă

Articol de , - Publicat marti, 04 octombrie 2016 00:00

Andone vrea să-i folosească în acelaşi timp şi pe Gnohere, şi pe Nemec.

Pauza competiţională a picat pentru Dinamo cum nu se putea mai bine, exact când echipa este în derivă, astfel că Ioan Andone are timp să repună "corabia" pe cursul firesc.

Conform surselor Gazetei, "Fălcosul" vrea să schimbe sistemul de joc din 4-3-3 într-un clasic 4-4-2, pentru a-i putea folosi în acelaşi timp pe ce doi atacanţi de careu din lot, Harlem Gnohere şi Adam Nemec. Noua formulă va fi încercată în premieră joi, în amicalul cu Dinamo Brest.

Aceleaşi surse susţin că Ando e total nemulţumit de aportul ofensiv al echipei din ultimele etape, fiind recunoscut faptul că tehnicianul de 56 de ani a pus întotdeauna accent foarte mult pe jocul ofensiv şi spectaculos.

Adus cu surle şi trâmbiţe în Ştefan cel Mare, ca posibil înlocuitor al "fiului risipitor" Gnohere, Nemec nu s-a ridicat încă la nivelul concurentului său. Slovacul a marcat la debutul ca titular, cu Poli Iaşi, dar după aceea a dispărut total din peisaj, evoluţiile sale fiind extrem de modeste.

Cum ar putea arăta Dinamo în 4-4-2:
Brănescu - Romera, Nedelcearu, Marici, St. Filip - D. Rotariu, Busuladzici, Nistor, V. Lazăr - Gnohere, Nemec

4a goluri în 8 meciuri a marcat Gnohere în acest sezon de L1. All-time, "Bizonul" a marcat 16 goluri în 39 de meciuri

1gol în 5 meciuri a marcat Nemec în acest sezon de L1

10.000 €este salariul lunar al lui Nemec. Gnohere are 5.500 €

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (19)
calinescu_
calinescu_  •  04 Octombrie 2016, 17:17

NEMEC FACE DOAR FIGURATIE ....!!! MENTINEREA LUI IN ECHIPA E O BLASFEMIE ...!!!! CU ACTUALII JUCATORI EU AS FACE URMATORUL 11: BRANESCU ;-- OLIVA , POPESCU; NEDELCEARU ; FILIP ;---HANCA BUSULADZICI ;PALICI; LAZAR;-- ROTARIU ; GNOHERE;

naeconstantin
naeconstantin  •  04 Octombrie 2016, 14:45

Ando nu cred , valoarea ta se arata prin transferurile care l-ai facut , mai ales venirea lui Nistor nu stiu daca ai vazut de cand joci cu Nistor ai pierdut toate meciurile .Gandestete.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  04 Octombrie 2016, 13:47

Mi se pare o idee buna sa incerce cu 2 atacanti. Asteptam de mult timp aceasta decizie, in conditiile in care jocul cu un singur varf a fost ineficient. Echipa a jucat excesiv de prudent chiar si cu adversari care in mod normal n-ar fi trebuit sa-i puna probleme. Sa speram ca schimbarea va aduce rezultatele dorite si ca nu vom ajunge sa avem iar 7 infrangeri la rand, ca in 2003.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează