FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Două variante pentru postul de antrenor la Dinamo » Ei sînt favoriți să preia ”haita” de luna viitoare

Lucescu jr., 46 de ani, și Rednic, 53 de ani, sînt și pe placul galeriei dinamoviste
Lucescu jr., 46 de ani, și Rednic, 53 de ani, sînt și pe placul galeriei dinamoviste

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2015 00:00

Stoican este contestat meci de meci de către fani, i s-a cerut demisia și după eșecul cu Steaua, 1-3, însă mai e păstrat pînă la vară, cînd se va produce despărțirea.

Flavius Stoican a fost din nou victima apostrofărilor suporterilor în Derby de România, însă nu are de gînd să abdice, iar Negoiță a declarat că îi acordă credit pînă la finele sezonului.

Patronul a spus, săptămîna trecută, că Stoican e prima opțiune și pentru la vară, însă e clar că nu se va continua cu actuala formulă de pe banca tehnică.

Așa cum Gazeta a anunțat de săptămîna trecută, Dinu Gheorghe dorește să lucreze cu un tehnician în care să aibă încredere totală. Prima opțiune rămîne Răzvan Lucescu.

"Totul depinde de cum se va termina finala Cupei Greciei, unde Skoda joacă împotriva lui Olympiakos. Dacă pierde, sînt șanse mari să revină în România. Dacă va cîștiga, există posibilitatea unei oferte generoase din străinătate, poate chiar din Grecia", au afirmat surse apropiate clubului.

Varianta secundă este Mircea Rednic. "Puriul" a anunțat că nu mai continuă la Ploiești, ar putea reveni în Ștefan cel Mare, el fiind antrenorul care a adus ultimul titlu la Dinamo, în 2007.

Isăilă are alte planuri

Pe listă mai era și Daniel Isăilă. Doar că actualul secund de la "națională" nu vrea să părăsească prima reprezentativă. "Experiența lui Teja la Dinamo l-a speriat. În plus, ia primă 100.000 de euro dacă România merge la Euro, ceea ce este ca și rezolvat", au declarat surse federale.

"Cîinii? În adăposturile primăriei!" :)

Cornel Dinu a avut o reacție acidă la Dolce Sport: "M-au surprins decizia lui Stoican și echipa trimisă pe teren. Nu poți surprinde cu Nedelcearu la mijlocul terenului. Dinamo doar a încercat vreo 10 minute să paseze, la începutul primei reprize, în rest n-a jucat nimic. Eu aș fi jucat cu doi atacanți, Niculae și Bilinski, plus Elhamed și Rotariu. Trebuie să te uiți cu telescopul pentru a vedea o concepție tactică a lui Dinamo. Cîinii cărora Stoican a zis că le dă drumul sînt în adăposturile create de primărie".

"Rămîne de văzut dacă voi continua și din vară. Dacă nu mai e nevoie de mine, nu sînt genul de om care să țină de scaun"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

2 remizeși 3 eșecuri a strîns Stoican în confruntările cu Steaua, ca antrenor, golaveraj 5-13

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (76)
zidane92
zidane92  •  06 Mai 2015, 11:23
Postat de artistupoker pe 05 Mai 2015, 15:54

***...apelati la rapidisti sa va salveze. Cand aduci retrogradati... te duci si tu in jos. Hai cu retrogradarea!!!! :)

*** ,cand Rednic lua campionate la Dinamo si juca semifinala de cupa cupelor,*** inca era o fiinta decenta ca nu adusese pe lume ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zidane92
zidane92  •  06 Mai 2015, 11:20
Postat de dincolodenori pe 06 Mai 2015, 07:07

Flavius Stoican ,ar mai merge o tura ::::::))))))

Luati-l in ghencea sa spele tricourile,daca nu era *** de stoican antrenor la Dinamo,ASA avea cel putin 8p avans,daca luati titlul meritul e al lui stoican care a pierdut ambele meciuri cu steaua ,din cauza ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rozu
rozu  •  06 Mai 2015, 10:28

intre rednic si lucescu jr, l-as alege pe andone!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează