FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL GSP.RO

Downloadează 10 wallpapere de la victoria istorică a Rapidului în faţa Stelei, 5-1!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Alexandru Ioniţă de două ori, Cesinha, Marius Constantin şi Helder au perforat duminică seară poarta Stelei apărată de Ciprian Tătăruşanu. Cu un singul marcat în Giuleşti, de grecul Kapetanos, Steaua a înregistrat o umilinţă istorică în faţa giuleştenilor lui Ioan Andone.

GSP.RO îţi oferă zece wallpapere de colecţie de la meciul Rapid- Steaua, 5-1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  20 Aprilie 2010, 16:14

Vreau DVD-ul cu meciul asta...ampreuna cu Gazeta!

bfg
bfg  •  20 Aprilie 2010, 01:20

auzi la ala,blestemul unui suporter stelist.saracule,mai bine iti blestemi gloabele pe care le sustii,care nu joaca nimic si se califica degeaba in Europa sa fie umiliti de toti moldovenii.suk prietene,din comentariu imi dau seama ca tu ai nevoie de ajutor si cand traversezi strada atat de prost esti,fratii lui mailat sunt aia care sparg seminte pe stadionul de langa cimitir.steaua oricum n-a mai batut pe Rapid de ani de zile, nu era nevoie de wallpapere,sa faceti d-astea daca o sa mai bata oile

 •  20 Aprilie 2010, 00:54

Bine zici Losfer. Cred ca ar trebui sa scoata si niste tricouri, editie limitata. Trebuie bine consemnat acest moment. De cate ori bate Rapid pe Steaua la scor? Blestemul unui suporter stelist. Cu tot cu victoria asta nu o sa prindeti nimic! Locul 7 ramaneti;) Numai sa muriti de ciuda! :)) Ramaneti doar cu amintirea unei victorii si atat ;)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează