FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Dragomir: "Arbitrajele vor fi achitate din drepturile tv"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2011 11:35

Într-o intervenţie la dolcesport Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că arbitrii vor fi plătiţi din drepturile de televizare. Acestă decizie a fost luată după o întrevedere cu Mircea Sandu.

 

"De dimineaţă am avut o şedinţă la Mircea Sandu în care am hotărît să achităm arbitrajele din drepturile TV. Mi-a înmînat o hîrtie cu care mă voi prezenta la prima Adunare Generală. Voi scoate atunci hotărîrea, baremurile arbitrilor vor fi plătite de FRF din drepturile TV"

 

Dragomir a adăugat că sunt şase cluburi care sînt în pericol de a nu primi licenţa şi că speră ca măcar trei să-şi rezolve problemele. Preşedintele Ligii a mai spus că e vorba de "cluburi importante" şi că problemele sînt de natură financiară.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
claudiub_80
claudiub_80  •  14 Februarie 2011, 14:04

mitica si sandu mai tari ca ceausescu!!!!

maryan72
maryan72  •  26 Ianuarie 2011, 11:42

boala lunga moarte sigura.taie ma napirca in carne vie odata nu o mai lalai atata ca sa vii sa te lauzi peste cativa ani ca ai ajutat tu (cu banii altora)si ai dres tot tu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează