FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Dragomir atenţionează conducerea unui club din Liga 1: "Rezolvaţi pînă nu intră DNA-ul"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 15:11

Situaţia de la Oţelul a devenit critică după ce Petre Grigoraş a plecat. Conflictul dintre Marius Stan şi patronul echipei, Dan Adamescu, a aruncat echipa în criză.

Dumitru Dragomir îi atenţionează pe oficialii de la Galaţi şi spune că acolo e un război pe banii din conturile clubului.

"La Galaţi e o problemă care ar trebui să se stingă repede pînă nu intră DNA-ul pe fir acolo. Sînt unii care au venit să ia bani din fotbal, nu să bage bani în fotbal şi asta e grav. Dacă nu se rezolvă problemele repede e posibil ca Oţelul şi să retrogradeze, chiar dacă acum sînt la -8 în clasamentul adevărului. Cunosc ce s-a întîmplat, cu amănunte, dar nu pot să vorbesc. Îl las pe Marius Stan să vorbească. Trebuie să strîngă rîndurile acolo. Banii pot să îi ia, dar să nu distrugă un oraş", a declarat Dragomir, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
ntfo
ntfo  •  27 Februarie 2013, 19:02
Postat de otelul_64 pe 26 Februarie 2013, 22:08

esti prost ,dar nu e de mirare ptr ca esti stelist :)))))))))))))

Tu esti mult mai prost decat el,dar nu e de mirare fiind galatean!

otelul_64
otelul_64  •  26 Februarie 2013, 22:08
Postat de vaalah pe 26 Februarie 2013, 17:06

Cata demagogie la acest individ , incredibil . Pai banii de la UEFA pt grupa Champions League , 20 milioane Euro nu au fost împărțiți praduiti și cu el și Nasul pt ca Otelul a ciordit titlul Timișoarei ? Acum tot el tipa după DNA ? Tupeu maxim .

esti prost ,dar nu e de mirare ptr ca esti stelist :)))))))))))))

morarroion
morarroion  •  26 Februarie 2013, 21:16

Pacat pt Otelul ca acest Adamescu ,se pare,e doar un impostor venit doar sa castige banii din conturile clubului, in loc sa faca o echipa buna acolo!Pana una alta Marius Stan a adus un titlu acolo,chiar si fara prea multi bani,cu jucatori inventati de el,tinand un antrenor(pe Dorinel),chiar daca suporterii ii cereau demisia cu un an inainte de obtinerea titlului!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează