FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Dragomir continuă seria dezvăluirilor » Dialog incredibil înainte de alegerile FRF! Popescu: "Mă ajută politicul, îi voi bate pe moldovenii ăştia"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 17:02

Gică Popescu a fost condamnat la închisoare în Dosarul Transferurilor pentru 3 ani, o lună şi 10 zile chiar înaintea alegerilor FRF, iar Răzvan Burleanu i-a luat locul lui Mircea Sandu la şefia Federaţiei.

În campania pentru alegerile FRF, Gică Popescu era sigur că va deveni noul preşedinte. Chiar Dumitru Dragomir a postat pe site-ul său oficial, oracoluldelabalcesti.ro, un dialog incredibil care ar fi avut loc între Gică Popescu, Mircea Sandu, Anghel Iordănescu, Adalbert Kassai şi Dumitru Mihalache. Fostul preşedinte LPF susţine că discuţia a avut loc în biroul lui Mircea Sandu de la Casa Fotbalului.

Sandu l-a avertizat pe Gică Popescu pentru posibilitatea să fie condamnat la închisoare, dar fostul internaţional nici nu a vrut să audă de aşa ceva, susţinînd şi că are susţinerea politicului. Preşedintele onorofic al FRF le-ar fi propus lui Iordănescu şi Kassai să depună dosare pentru alegeri, dar Popescu i-a ameninţat din nou şi le-a transmis că nu vor mai face parte din echipă dacă vor lua această decizie!

Şi Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sportului, a fost inclus în dialog.

Mai jos este dialogul incredibil care a avut loc între Popescu, Sandu, Iordănescu, Kassai şi Mihalache!

Mircea Sandu (către secretară): Hai, dragă, i-ai servit cu cafea?  Mai aşteptăm pe cineva? Cheamă-l şi pe Gică, vezi că e pe la Bela (Kassai, n.n.). Spuneţi-le că nu am prea mult la timp la dispoziţie, pentru că mă duc la spa, la Mogoşoaia.

Mircea Sandu: Trebuia să-l invitaţi şi pe Ilie Dumitrescu!

Bela Kassai: Ce treabă are el cu ce discutăm noi aici?

M.S.: Băi Gică, mi-a spus Bănicioiu că nu mai poate să meargă cu tine prin alte judeţe, că-l va lua în curând de la sport. Hai să vedem ce am mai făcut. Bela, ai aranjat totul la Braşov?

B.K.: Da, am aranjat totul cu Goga, dar trebuie să-i dăm ceva lovele.

M.S.: Vorbeşte cu Filimon (trezorierul FRF, n.n.) şi să avem tot ce ne trebuie, vezi să nu lipsească ceva. Gică, să-ţi faci un speech, vezi că nu înţeleg ei multe, dar trebuie să-i cucereşti. Aceşti preşedinţi ai asociaţiilor judeţene sînt foarte importanţi.

B.K.: Mai dă-i în mă-sa, că îi rezolvă Goga. Nu te speria, Gică!

M.S.: Ce faci, le prezinţi programul tău? Nu e rău, dar e cam subţire! Puiule, să fii şi tu pregătit să iei cuvântul.

Anghel Iordănescu: Nu ştiu dacă pot veni, nu ştiu dacă mă lasă Gabi.

M.S: Băi, veniţi toţi, că nu-i de glumit. Nu lăsaţi totul pe Bela. Gică, eu zic că e bine să-şi depună dosarele încă unul sau doi pentru că, ferească Dumnezeu, nu se ştie ce se întâmplă cu procesul vostru.

Gică Popescu: Ce să se întîmple, bre? Procurorul îmi cere pedeapsă cu suspendare. Gata, s-a terminat, vedeţi doar ca statutul FRF să fie în regulă cu suspendarea asta!

M.S.: Am consultat mai mulţi avocaţi şi totul e-n ordine. Eu zic să-şi facă dosare şi Bela Kassai, Iordănescu şi Meche.

Dumitru Mihalache: Eu nu vreau, bre, domm preşedinte, că vin de la rugby şi mai iese vreun scandal…

B.K.: Eu nu-mi depun dosarul, pentru că am încredere că Gică este deja preşedinte.

M.S.: Bă, sînteţi nebuni dacă nu vă luaţi nicio măsură de precauţie.

A.I.: Eu am discutat cu Gabi (Gabriel Oprea, n.n.) de mai multe ori, chiar şi cu Gică, dar el zice că nu.

G.P.: Dacă îşi mai depune cineva dosarul de participare, înseamnă că mă trădaţi şi vreţi să mă trimiteţi la puşcărie. Nu vreau să aud de aşa ceva! Ce şi cum ne-am înţeles, aşa vă rog să rămînă. Toţi sînteţi în echipa mea, în condiţiile pe care le-am stabilit.

M.S.: Băi, Gică, nu-i rău să avem şi planul doi.

G.P.: Fără planuri, dom preşedinte. Am lucrat prea frumos ca să pierdem.

M.S.: Da, mă, dar ar fi bine să avem şi un plan B.

G.P.: Am prea multe promisiuni, atît din partea politicului, cît şi din judeţe.

M.S.: Da, dar se pot întîmpla multe.

B.K.: Se întîmplă pe dracu’.

A.I.: Nu-l bate nimeni pe Gică, mai ales că am vorbit şi cu Gabi, şi m-a asigurat că totul este OK.

M.S.: Bine, bă, nu vreţi, nu vreţi! Dar un plan B ar fi trebuit să existe.

G.P.: Vă repet: cine-şi depune dosarul, nu mai este în echipă cu mine! Eu voi concura singur împotriva moldovenilor şi toată lumea de aici, din judeţe şi oamenii politici mi-au promis că mă sprijină şi sînt siguri că voi fi preşedintele FRF.

M.S.: Bine, băi, treaba voastră! Hai, că mă duc la sală! Puteţi rămîne aici să mai discutaţi, şi-mi spuneţi şi mie mâine ce-aţi mai rezolvat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
paul_bobo
paul_bobo  •  22 Martie 2014, 08:51

ce viata duc hoituile astea cancerigene.....altii n au sa puna o paine pe masa....romania mortilor masii.....

hd02ukl
hd02ukl  •  20 Martie 2014, 22:00
Postat de utraian pe 20 Martie 2014, 08:40

Mitica a zis aseara la Digi Sport ca dialogul este "aproximativ". Deci nici vorba de nici o inregistrare . Nu a dezvaluit sursa, dar a dat de inteles ca are martor prezent la acea discutie. Probabil unul dintre cei doi juristi "neimportanti". El sugereaza ca stie esentialul discutat la acea intalnire, dialogul in sine fiind propria lui scorneala . Cu " lovele", "bre" etc.

nu sint in masura sa judec mari fotbalisti a romaniei care si asa sint din ce in ce mai putini dar sa spuna HAGI ca nu e corect ca G.P sa fie in puscarie dupa cite a facut pentru tara dar atunci a fost apreciat iar acum daca a gresit trebuie sa plateasca .De ce doar noi oameni de rind trebuie sa platim daca gresim A avut o tara la picioarele lui acum a venit vremea sa fie el la piciorele natiei asa vad eu ca este normal

soriniz
soriniz  •  20 Martie 2014, 15:32

Eu cred ca informatiile provin de la insusi Mircea Sandu. El iese nu foarte sifonat de aici, caci se stia ca este mafiot, dar aici macar apare ca un mafiot inteligent. Ce mai se poate remarca este ceea ce a observat si altcineva mai devreme, si anume ca Sandu pare ca stie sentinta in cazul Gica Popescu.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close