FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Dragomir: "Dacă aş fi antrenor m-aş duce la Craiova"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

Dumitru Dragomir crede că e foarte uşor să colaborezi, ca antrenor, cu patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

"Mititelu e de multe ori de admirat, dar cred că e şi uşor influenţabil şi mai face şi greşeli. Dacă aş fi antrenor m-aş duce la Craiova. Plus că e uşor de lucrat cu Mititelu.

M-a sunat acum cîteva zile pe la 12 noaptea, influenţat de cineva, îmi spunea numai neadevăruri, mi-a sărit ţandăra şi i-am zis să mă lase în pace, pentru că nimic nu era adevărat. Eu cunoşteam lucrurile, erau din ograda mea, ştiam cine-l injectase. S-a domolit imediat, că a văzut că nu stăpînea bine cazul", a spus Dragomir la "Contraatac", de la GSP TV:

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
 •  28 Mai 2010, 00:49

Un singur lucru.Multumim nea Mitica!!!!Noi, cei multi stim ca ai salvat Stiinta de la retrogradare!Invata-l pe Mititelu, pt ca e naiv, dar 'moare 'pt. Stiinta. Merita!

 •  27 Mai 2010, 22:40

normal....blatistii si coruptii trag la blatisti si corupti nu ma surprinde ideea ta...chiar daca doar a vrut sa fie o insuflare ptr piti...ati nenorocit fotbalul ..craiova dintr-o iubire alb-albastra a devenit o iubire blat-aranjista sa se stie la oltenei ...

 •  27 Mai 2010, 22:16

nu din cauza lor ... ci din cauza meciurilor slabe.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează