FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Dragomir: "Dacă aş spune că Unirea ia trei goluri cu Liverpool, aş fi schizofrenic"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2010 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, jură că se roagă pentru trupa ialomiţeană, dar evită să dea un pronostic în privinţa partidei care se va disputa în această seară pe Anfield Road.

"Chiar dacă ei spun că nu îi reprezint, munca mea este reflectată în rezultatele Urziceniului. Nu am nimic cu ei, dar dacă mă calcă pe bombeu le voi răspunde.

Vă jur că mă rog pentru ei să câştige cu Liverpool. Dacă aş spune că ne dau ăia trei goluri, n-aş mai fi Mitică Dragomir. Dacă aş spune că le dăm trei goluri, aş fi schizofrenic", a declarat Dumitru Dragomir la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
 •  18 Februarie 2010, 19:35

Mai bine lasati gazeta voastra pe seama unor elevi de clasa a II-a, care (sunt convins) ar face o treaba mai buna ca voi, "jurnalistii".

 •  18 Februarie 2010, 19:07

ziaristuleeee, bai nea Cumsecadeeee......ai cam incurcat borcanele. pana la urma ce a zis Mitica? ca 'io' inclin sa cred ca a prezis un 3-3 ;))

alexandru.94
alexandru.94  •  18 Februarie 2010, 18:29

nu, ar fi realist

Vezi toate comentariile (18)
Comentează