FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Dragomir face un anunţ care le dă fiori rivalelor Stelei din Liga 1! Ce zice despre lupta la titlu şi transferurile campioanei

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iulie 2015 20:52

Dumitru Dragomir a vorbit despre campania de achiziţii a Stelei. Fostul preşedinte al LPF e convins că Gigi Becali va mai aduce jucători. Acesta a discutat şi despre problemele pe care campioana le are cu fanii, dar şi despre lupta la titlu. 

" Steaua are puterea de a face peste noapte unul sau două transferuri. Le şi înscrie repede la Ligă şi gata. Becali poate face asta. Poate să bage 10-15 milioane într-un jucător care să ne dea peste cap pe toţi", a zis Dragomir la televiziunea sportro.

...despre problema cu fanii: "Steaua va suferi pînă nu face pace cu galeria. Şi financiar ei pierd, chiar dacă cei care vin la meciuri mai fac şi galerie".

...despre lupta la titlu: "Din ce am văzut pînă acum, Chiajna va lua campionatul. Glumesc! Hai, domne! Tot Steaua se duce la campionat. Dar Hagi trebuie felicitat şi ar trebui mai mult băgat în seamă. A făcut stadion din banii lui. Echipa e făcută tot din banii lui. E de felicitat".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
fibra
fibra  •  13 Iulie 2015, 09:33

Asta nu se mai face bine la varsta lui.

breitner
breitner  •  13 Iulie 2015, 09:16

Cei mai speriati vor fi suporterii stelisti de transferurile gen Tudorie, Muniru, etc.

sexilian
sexilian  •  13 Iulie 2015, 08:23

sunteti *** cu steaua care e, PUTINA GALVANIZATA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează