FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

Dragomir îl ameninţă pe Gigi Becali cu dezvăluiri: "Sînt multe lucruri pe care le voi face publice"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 noiembrie 2013 18:30

UPDATE 18:30 Dumitru Dragomir a anunţat că va dezvălui după alegeri de ce Gigi Becali nu-l susţine pentru un nou mandat.

“Doar trei, patru cluburi nu mă susţin. O să spun după alegeri de ce Gigi Becali nu mă susţine. Sînt multe lucruri la mijloc pe care le voi face publice. Nu m-a avut la suflet nici cînd jucam table. Nu voi schimba la ligă nimic dacă voi fi reales", a declarat Dragomir la Fotbal Club, pe DigiSport.

-------------

Dumitru Dragomir este sigur că îl va învinge pe Gino Iorgulescu la alegerile LPF şi va obţine un nou mandat pentru şefia Ligii.

Preşedintele Ligii a confirmat informaţiile apărute în Gazeta Sporturilor şi a anunţat că Steaua şi Viitorul vor vota cu Gino Iorgulescu, explicînd şi de ce este benefică alegerea steliştilor:

"Steaua nu votează cu mine, nu vreau să voteze cu mine. Deci dacă Steaua votează cu mine, eu pierd cel puţin 4-5 voturi. Nu pot să spun acum care e legătura, o să spun după alegeri. Vă spun în premieră, nu e bine pentru mine dacă mă votează Steaua.

Eu nu l-am sunat pe Gică Hagi pentru că ştiind că e cumnatul lui Gică Popescu şi prieten cu Gino Iorgulescu, de ce să-mi răcesc gura degeaba?", a explicat Dumitru Dragomir la Dolcesport.

Alegerile sînt programate mîine, 14 noiembrie, cu o zi înainte de meciul tur dintre Grecia şi România.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (71)
cipet
cipet  •  07 Decembrie 2013, 00:11

hai zi-le nea mitica, zi-le....

pixelforall
pixelforall  •  14 Noiembrie 2013, 19:07

zi acum daca ai ceva de spus HOTULE... "Dupa razboi multi viteji s-arata"

paterna
paterna  •  14 Noiembrie 2013, 17:55

ce bine ar fi daca ar face dezvaluiri de langa gigi din parnae

Vezi toate comentariile (71)
Comentează