FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-GAZ METAN 2-0

Dragomir: "Meciul Steaua-Gaz Metan a fost plictisitor, atmosfera nu e deloc bună în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Preşedintele LPF îi recomandă lui Gigi Becali să stingă conflictul cu suporterii şi spune că Gaz Metan este cea mai slabă echipă care a venit anul acesta în Ghencea.

"Suporterii nu încurajat deloc echipa, au strigat permanent împotriva lui Becali, nu este normal ce se întîmplă. Atmosfera din Ghencea nu e deloc propice unui fotbal performant. Trebuie să existe un dialog, să existe înţelepciune. Eu am încercat să împac cele două tabere.

Meciul Steaua-Gaz Metan a fost plictisitor. Trebuie să se stingă repede acest conflict cu suporterii. Toţi trebuie să lase de la ei, inclusiv Becali. Se paote discuta cu aceşti suporteri. Împăcarea e obligatorie. Gaz Metan mi s-a părut cea mai slabă echipă venită în Ghencea anul acesta", a declarat Dumitru Dragomir la televiziunea sportro.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
 •  22 Martie 2010, 01:19

da Bre Nea Mitica iti cam curge din tine!....viata te'a cam plictisit pe matale!....de ce vb`esti matale de steaua ca oricum te cam duci la groapa......mai ales cu boala ta ...faci gauri!!!!!! :D....nu mai vorbi...linishteste'te!

 •  22 Martie 2010, 00:42
Postat de pe 21 Martie 2010, 22:44

Gazu si-a dat viata pe teren cu Dinamo, CFR, Timisoara si Urziceni...cu stieaua au stat capra, e mai veche treaba numa orbii fac pe prostii.

o mare rusine e fotbalul romanesc asta e... blaturi peste blaturi ... bineinteles k a jucat gaz metan slab din moment ce de fiecare data e cumparata de steaua ... de parca nu ai sti asta, si te mai miri k e slab

 •  21 Martie 2010, 22:44

Gazu si-a dat viata pe teren cu Dinamo, CFR, Timisoara si Urziceni...cu stieaua au stat capra, e mai veche treaba numa orbii fac pe prostii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează