FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dragomir nu îl mai dă afară pe Cezar Ionescu: "Nu te mai pensionez! Ce-ţi trebuie ţie să fii consilier DNA?!"

Mircea Cezar Ionescu încasează 1.650 lei ca observator şi 2.450 lei cînd e supervizor.
Mircea Cezar Ionescu încasează 1.650 lei ca observator şi 2.450 lei cînd e supervizor.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 martie 2012 22:29

Deşi îi făcuse formele pentru încetarea raporturilor de muncă, şeful Ligii s-a răzgîndit imediat cînd M.C. Ionescu (75 ani), referent la Competiţii, l-a anunţat că procurorii vor să-l coopteze în staff-ul lor pe dosarele în care Dragomir e cercetat la Anticorupţie.

Dumitru Dragomir se confruntă cu un val de contestări nu numai pe stadioanele ţării, unde fanii şi-au unit vocile pentru a cere în mod repetat plecarea lui din fruntea Ligii. Şeful LPF a născut tensiuni nemaiîntîlnite chiar în interiorul instituţiei pe care o păstoreşte din 2006! Iar exemplele lui Adrian Ionescu şi Sorin Satmari, concediaţi sub explicaţia de faţadă că ar fi refuzat să participe la deszăpezirea sediului LPF, nu sînt singulare.

Cum s-a bîlbîit Mitică
Cel mai spectaculos episod tensionat l-a avut în prim-plan pe fostul şef al Sectorului Competiţii, Mircea Cezar Ionescu (75 ani), referent acum la acelaşi departament. La începutul lui ianuarie, Dragomir l-a anunţat pe cel supranumit "Zimbru'" că i-a întocmit actele pentru încetarea raporturilor de muncă. Omul îşi depusese dosarul de pensionare, dar încă nu-i venise decizia.

"Gata, de mîine nu mai eşti angajat la Ligă!", i-a comunicat Mitică unuia dintre cei mai vechi angajaţi ai săi. "Eee, nu-i nimic, am o ofertă să mă duc consilier la DNA!", a venit răspunsul lui MCI. "În acel moment, Dragomir a încremenit, ştiind că procurorii anticorupţie sînt pe urmele lui în mai multe dosare. A început să se bîlbîie: «Stai, băi Mirceo, că nu e chiar aşa. Uite, te iau consilier la mine. Rămîi aici, cu jumătate de normă». Mitică a cedat, iar «Zimbru'» e şi acum bine mersi la Ligă", a dezvăluit o sursă GSP.

Observator şi supervizor peste limita de vîrstă
O dovadă a favorurilor de care se bucură MCI (75 ani) din partea lui Dragomir e şi menţinerea lui în corpul de observatori, deşi regulamentul prevede că vîrsta limită pentru acest post e de 70 de ani. Mai mult, angajatul LPF a intrat şi în grupul supervizorilor. Iar în turul campionatului a avut 8 delegări: 6 ca observator şi două ca supervizor. Baremul pentru un observator e de 1.650 de lei, iar pentru supervizor e 2.450 lei.

"Iartă-mă, stăpîne!"
Nici Valentin Alexandru (68 ani), secretarul general LPF, n-a fost ferit de furia lui Dragomir la episodul cînd acesta şi-a scos la zăpadă toţi angajaţii, în februarie. "Mitică l-a făcut în toate felurile. «Incompetentule! Te ţin în spate de 15 ani!». Alexandru tăcea mîlc şi, din cînd în cînd, mai spunea «Da, stăpîne! Iartă-mă, stăpîne!». De alttfel, aşa se întîmplă de fiecare dată cînd se face cîte o gafă şi Dragomir ia foc", a povestit o altă sursă GSP.

"De cîte ori se mai certau, Mircea Cezar Ionescu îi spunea tare lui Dragomir: «Vezi că dacă mă dai afară, am toate dosarele, în copii, acasă!». Mitică ţipa la el, îi zicea de toate, dar nu făcea nimic împotriva lui" (sursă GSP)

3 e numărul cazurilor în care Dragomir e anchetat în prezent de DNA: "Dosarul Craiova", "Dosarul drepturi TV - Lise Sandu - Gloria Bistriţa" şi "Dosarul licenţă ridicată Timişoarei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
marc_ro
marc_ro  •  06 Martie 2012, 01:51

Baremul pentru un observator e de 1.650 de lei, iar pentru supervizor e 2.450 lei. haaaa, e strigator la cer sa ia banii astia, iar arbitrilor sa le injumatate4asca baremul.

spivak
spivak  •  05 Martie 2012, 11:08

Sorry, dar tot articolul pute a minciună găozetărească. Singurul lucru adevărat e că tipii ăştia ar fi trebuit de mult pensionaţi dar Mititică îi ţine acolo fiindcă sunt slugile lui. Care ”sursă” ştie că Ionescu îl ameninţă cu ”copiile”? Doar nu discută despre chestiile astea de faţă cu alţii!

valu4ever
valu4ever  •  05 Martie 2012, 11:00

dna-ul ce face?doarme,ia sa-l cheme putin pe tatae la audieri.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează