FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Dragomir: "Piţurcă şi Iancu pot deveni «persona non grata» în fotbalul românesc!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că jignirile pe care şi le-au adresat Victor Piţurcă şi Marian Iancu intră sub incidenţa comisiilor disciplinare ale LPF.

"Eu nu sunt nici procuror şi nici anchetator. Jignirile lor intră sub incidenţa comisiilor disciplinare ale LPF. Nu sunt profesorul sau educatorul lor. Deocamdată nu a făcut nimeni memoriu la Ligă, iar Comisia de Disciplină nu e obligatoriu să se autosesizeze. O să vedem ce o să fie.

Nu pot să spun eu ce sancţiuni merită. Nu răspund la întrebarea asta. Articol în regulament există pentru jigniri, iar cea mai dură sancţiune este « persona non grata». Dar e greu să se ajungă să fie declarat cineva ?persona non grata? în fotbalul românesc", a spus Dragomir pentru mediafax.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (31)
chris_gali
chris_gali  •  10 Noiembrie 2010, 17:35
Postat de haxor pe 10 Noiembrie 2010, 16:50

In Franta,Germania si Anglia ptr declaratii xenofobe indiferent daca sunt ori nu probate intri direct in dosar penal si se autosesizeaza politia indiferent de statutul tau ca om in viata civila.Treceti cu vederea fara sanctiuni si o sa vedeti la ce o sa ajungeti intr-o buna zi si o sa devina obisnuninta si coborati pe zi ce trece tot mai in mocirla!Oameni ca acestia doi,clanul Becali,Mititelu,Borcea,astia sunt oameni ce n-au ce sa mai caute in televiziuni din cauza ca sunt recidivisti si tembeli

haxor@ mai termina bah cu prostiile tale si cu xenofobia ta !!!....sa fie la ei acolo in franta si in anglia !!!...am ajuns sa pupam in dos toate skuursurile care invadeaza Europa !!!!???...au ajuns niste inapoiati veniti in Europa sa aiba mai multe drepturi decat ...Europenii !!!.....tiggani le spune de sute de ani , tiggani o sa li se spuna alte sute de ani !!!....

chris_gali
chris_gali  •  10 Noiembrie 2010, 17:30

ma mir de Piturca,care era tacut mereu,dar a fost provocat de Iancu,dar cea mai mare vina ii apartine kretinoidului de samuila care e un rebut genetic care n-are ce cauta moderator la o emisiune de fotbal sau orice fel de emisiune.Radea ca o ... cand se certau si se jigneau aia !!!...dar asta e menirea ... sa azmuta si sa creeeze skandal !!!...astia n-au nimik in comun cu sportul.... e responsabil pt distrugerea fotbalului romanesc !...toate skandalurile au loc numai in studiourile ... !!!

ursuu01
ursuu01  •  10 Noiembrie 2010, 17:14

in primul rind sa il potoliti pe elef@ntul ala de iancu care de cind a intrat in fotbal se crede"bulib@sa"fotbalului iar atunci cind a atacat asa cum a atacat Federatia nimeni nu a luat nici-o masura impotriva lui,el se ia de toate cluburile din tara si baga numai fitile doar doar nu se uita nimeni ce face el cu mafia pariurilor,el este autostiutorul fotbalului dar parerea mea ca el este C@NCERUL fotbalului romanesc iar aseara PITURCA a explodat dupa ce de o saptamina a tot dat in CRAI

Vezi toate comentariile (31)
Comentează