FOTBAL  »  Superliga  »  ADRIAN PĂUNESCU A ÎNCETAT DIN VIAŢĂ

Dragomir: "Vom ţine un moment de reculegere la toate meciurile acestei etape din Liga I!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, vorbeşte despre importanţa lui Adrian Păunescu pentru fotbalul românesc şi spune că memoria poetului va fi onorată printr-un moment de reculegere care urmează să fie ţinut înaintea tuturor partidelor din această etapă a Ligii I.

"Adrian Păunescu a fost un om de geniu. Eu nu l-am cunoscut pe Mihai Eminescu, dar cred că a fost la fel de mare ca poetul naţional. Cînd vorbesc de Păunescu, am emoţii mari, a fost un om extraordinar.

A lăsat şi fotbalului românesc două imnuri extraordinare, în semn de preţuire pentru ceea ce a reprezentat vom ţine un moment de reculegere la toate meciurile acestei etape din Liga I", a dezvăluit Dumitru Dragomir la Morning Sport, pe Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  05 Noiembrie 2010, 14:28

@andrei_129 in ultimele 2 emisiuni l-au facut praf pe Adrian Paunescu, omul era pe patul de moarte si ei il vorbeau de rau, il criticau, ca a fost comunist, erau foarte iritati pentru ca gsp a acordat prea mult spatiu in ziar Maestrului.

andrei_129
andrei_129  •  05 Noiembrie 2010, 12:22

Nu urmaresc emisiunea lu Banciu si Mironica pentru ca sunt angrenat in alte treburi la ora aia, dar ce au vorbit ei doi, ieri de ii vad pomeniti pe aici?

edelweiss4getica
edelweiss4getica  •  05 Noiembrie 2010, 12:14

Sunt din Buzau si sunt suporterul "Campioanei unei mari iubiri" de 26 de ani si voi fi intreaga viata ! Suporterii Stiintei si cei care simt romaneste te saluta Maestre !Vei trai la fiecare poezie citita si la fiecare meci al Stiintei !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează