FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dragomir, sfaturi pentru Negoiţă » Cum trebuie să procedeze în conflictul cu Dinu şi modul în care o poate depăşi pe Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 16:07

Ionuţ Negoiţă are cîteva luni de cînd a preluat pachetul majoritar de acţiuni al lui Dinamo, dar are deja unele probleme la echipă.

Dumitru Dragomir susţine că acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, trebuie să îl păstreze în funcţie pe administratorul delegat Cornel Dinu în ciuda conflictului verbal apărut între aceştia după înfrîngerea din meciul cu Steaua. "Trebuie să înţelegem capitalismul. Cine bagă banii, ăla comandă muzica. Dar în acelaşi timp, poţi să îl opreşti pe Dinu să vorbească? Păi dacă pe Lucescu, Ienei, Dinu, ăştia care au fost titani, îi opreşti să vorbească, atunci ce rost mai are totul?

Dar, repet, cel care conduce societatea face cum vrea. Cred că domnul Negoiţă a făcut o glumă, pe Dinu nu poţi să îl faci stelist. Eu i-aş recomanda domnului Negoiţă să îl lase pe Dinu la Dinamo. Dinu e istorie la Dinamo", a menţionat oficialul LPF.

Preşedintele LPF consideră că Dinamo trebuie să investească mult ca să ajungă la nivelul formaţiei Steaua. "Dinamo trebuie să bage bani mulţi să ajungă precum Steaua, pentru că Steaua e o echipă puternică. Steaua trebuie să aducă un fundaş dreapta şi un atacant, atît. Dar să nu plece nimeni. Şi o să se ducă sus de tot. Dacă şi Reghecampf rămîne la Steaua înseamnă că e mintos", a mai afirmat Dragomir într-o conferinţă de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
major
major  •  15 Mai 2013, 09:22

auzi ba, militianule! daca ar vorbi unul de la firma ta ,in presa ,ca nu stii sa o conduci,ce-ai zice? sau ce-ai face? si asta pe banii tai!jigodia dracului!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Mai 2013, 19:10

alpha.dog care este o clona cefurista deghizata in caine vorbeste.....despre clone? Asta e chiar haios.

imperator
imperator  •  14 Mai 2013, 18:54
Postat de alpha.dog pe 14 Mai 2013, 17:39

ar trebui banati definitiv vaalah,imperator,terminatorul cu toate clonele lor,au murdarit forumul asta incalificabil!

Să mori tu troll-ule ?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează