FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Dragomir știe cine va antrena Steaua în sezonul viitor! Nu e Costel Gâlcă: "100% el vine"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 21:27

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, e convins că Laurențiu Reghecampf va reveni la Steaua din vară, unde îi va lua locul lui Costel Gâlcă. 

"100% Reghecampf vine la Steaua. Poate să ia Gâlcă toate cele trei trofee, Reghecampf se va intoarce.

Gâlcă e un antrenor formidabil, faptul că a putut să reziste atît... Eu plecam în momentul cînd mi s-au vîndut jucătorii dacă eram în locul lui, îmi luam viteză", a spus Dragomir la Dolce Sport.

Costel Gâlcă a venit la Steaua în vară, cînd i-a luat locul lui Reghecampf, care tocmai plecase la Al Hilal. Antrenorul a semnat cu formația din Ghencea un contract valabil pentru un sezon. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
72panda
72panda  •  06 Mai 2015, 20:07
Postat de 76dani pe 06 Mai 2015, 08:48

Văleu, ieri venea Oli cu Rădoi, alaltăieri mergea cu Hagi la Viitorul, astăzi vine Reghe. Nu ştiu de unde scot atâtea aberaţii. Clar a fost de mult că va veni Reghe, ce mare ştire poate fi acum?

Pai e simplu, gazetele de sport vor sa-si vanda materialul si cum altfel decat cu stiri "bomba" :)

76dani
76dani  •  06 Mai 2015, 08:48

Văleu, ieri venea Oli cu Rădoi, alaltăieri mergea cu Hagi la Viitorul, astăzi vine Reghe. Nu ştiu de unde scot atâtea aberaţii. Clar a fost de mult că va veni Reghe, ce mare ştire poate fi acum?

vasglo
vasglo  •  06 Mai 2015, 08:46

S-a ramolit rau Nea Mitica!! A vrut sa zica "Gâlcă e un antrenor formidabil.. de PROST", ca numai asa poate fi antrenorul care a pierdut in retur un avans de 13 puncte, din care 12 puncte pe teren propriu, 9 dintre ele fiind cu 3 echipe retrogradate!..Chiar fara Szukala, Sanmartean si Keseru n-a avut Galca jucatori buni ca sa scoata macar un egal pe teren propriu cu "vedetele" Ceahlaului, Otelului sau Rapidului??!!..:)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close