FOTBAL  »  Superliga  »  JUCĂTOR DECEDAT

Drama uriașă în familia lui Ekeng » Patrick urma să fie iar tată!

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2016 00:00

Drama este cu atât mai mare pentru familia camerunezului cu cât mijlocașul și soția lui, Natalia, urmau să fie și părinții unui băiețel, după fetița cuplului, în vârstă de doi ani.

Patrick Ekeng, 26 de ani, a trecut în neființă vineri noaptea, dar ultimele informații sporesc și mai mult tragedia din "Ștefan cel Mare". Camerunezul a lăsat în urmă o soție, Natalia, și o fetiță de doi anișori, Kia Anaia, iar cuplul aflase deja că va mai avea un copil, în toamnă!

Surse din "Ștefan cel Mare", dar și apropiați ai lui Patrick, au mărturisit că mijlocașul urma să fie tatăl unui băiețel, soția fiind însărcinată în 5 luni.

"Erau foarte fericiți, iar Patrick era extrem de emoționat, întrucât își dorea mult un al doilea copil, mai ales băiat, care să-i calce pe urme", au povestit oameni din anturajul fotbalistului.

Natalia a părăsit Bucureștiul cu o zi înainte de dramă, cu destinația Franța, acolo unde cuplul avea reședința. Ea îl aștepta acasă miercuri, după finala Cupei României, unde Patrick urma să fie titular.

Consoarta lui Patrick a întâmpinat probleme cu actele de viză, în acest weekend, pentru o revenire în România, urmând să sosească mâine, cel târziu, în țară pentru a ridica trupul neînsuflețit al soțului. Clubul a dat asigurări că se va ocupa de costurile funeraliilor.

"Zicea că era obosit"

Sora fotbalistului, Monique Chantal, a născut suspiciuni prin declarațiile oferite BBC: "I-a spus celui mai bun prieten că nu se simte în stare să joace. A zis că este foarte obosit. Patrick era foarte generos, un gentleman. Este foarte dureros, a lăsat în urmă o familie, este ca un coșmar".

Jurnaliștii au dialogat și cu mama africanului, Celine Chemi. Extrem de afectată, aceasta a declarat: "Este foarte dificil să vorbesc despre fiul meu în acest moment, dar cred în Dumnezeu și mă supun voinței Sale. Dacă asta înseamnă fotbalul și asta este viața jucătorilor profesioniști, atunci trebuie să reflectăm. Vorbeam zilnic, joi, înainte de meci, a fost ultima oară. Urma să ridicăm o casă în Yaounde".

"Am crezut că România era o oportunitate. Faptul că a venit într-un campionat mai puternic era bine pentru el, că putea să se ridice la nivelul la care a fost înainte să vină în România. A fost o tragedie, nimeni nu putea să prevadă așa ceva"
Salif Nogo, impresarul lui Ekeng

"A fost o imagine șocantă, poate nu trebuia să se vadă la televizor. M-a marcat foarte mult ce am văzut, imaginile acelea ne vor veni mereu în minte"
Alex Chipciu, atacant Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  09 Mai 2016, 10:57

N-a trecut în neființă rătăciților!A trecut la Domnul!Voi păreți a fi în neființă grăind asemenea prostii.Ce-i în voi iese afară!Forza DINAMO!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează