FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ASTRA 1-1

Drepţi pentru Răzvan Lucescu » Fanii Petrolului au salutat venirea noului antrenor şi şi-au luat rămas bun de la Cosmin Contra

Lucescu jr. a semnat cu Petrolul pe un an și jumătate
Lucescu jr. a semnat cu Petrolul pe un an și jumătate

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 martie 2014 23:15

Fanii i-au dedicat un banner de mulţumire fostului tehnician, Cosmin Contra, şi l-au primit călduros pe noul "principal", Răzvan Lucescu: tot stadionul în picioare, aplaudînd frenetic.

Cîteva minute înaintea primului fluier. Crainicul strigă echipele. Se ajunge la Petrolul, de la portari pînă la atacanţi, numele fiecăruia este rostit, iar publicul răspunde cu strigăte de încurajare.

Însă "lupii" din tribune aşteptau momentul serii, prezentarea lui Răzvan Lucescu. Toată suflarea de pe stadion s-a ridicat în picioare şi a aclamat la scenă deschisă debutul noului şef al "haitei".

Ultraşii nu l-au uitat pe Contra, plecat la Getafe, şi au ţinut să îi mulţumească lui "Guriţă" printr-un banner afişat de galeria ploieştenilor: "Contra, un nume de care ne vom aminti mereu. Ai rescris istoria. Ţi-ai făcut datoria. Cosmine, jos pălăria!".

Pentru Răzvan, debutul a fost calm, acesta stînd doar pe bancă în primele minute ale partidei. Însă tensiunea din teren l-a făcut să iasă imediat ca o fiară la marginea gazonului, fiind ţinut de arbitrul de rezervă, Florin Ungureanu, pentru a nu pătrunde în suprafaţa de joc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
movul29
movul29  •  17 Martie 2014, 17:12

Eu sincer l-aș fi vrut pe Grigoraș la Petrolul dar merită și Răzvan o șansă. Nu o avea el atuul lui regheblat , respectiv nu este căsătorit cu ana cap de mătură care controlează o droaie de jucători și antrenori de prin liga 1 dar poate câștigă cupa.

movul29
movul29  •  17 Martie 2014, 17:09
Postat de sakamoto pe 17 Martie 2014, 10:26

Razvan are in palmares o cupa, obtinuta la Timisoara, cu Poli. Un meci trintit de Augustus Infamus Constantin, in prezenta nasului si a lui Colpos-aflat momentan la Bulau-si a Dlui Presedinte Tr Basescu, fost set la Transporturi, mare rapidist. La decernarea trofeului de catre Dl Basescu, 30000 spectatori au fluierat si huiduit copios, facatura mafiota a lui Sandel-Nasu! Are cu ce se mindri Junior! Un trofeu cistigat, inca inainte sa inceapa partida.Fotbal mafiot.

Palmaresul stelei oare cum s-a făcut? Prin campionate și cupe câștigate de generali sau la ordinul lui Nicușor. Hai sictir măi ciocoflendere. În retur acum zburdați dar aduceți-vă aminte de punctele câștigate nemeritat în tur: 1 pct. cu Ceahlăul, 1 pct. cu Gazul, 1 pct. cu Oțelul, 1 pct. cu Corona, 3 pct. cu Vasluiul! Campionii rușinii!

true_holland
true_holland  •  17 Martie 2014, 11:40

Acum l-au salutat, peste cateva etape o sa fie cel mai injurat ! Prietenii stiu de ce !... :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează