FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Duckadam despre Ghionea: "Plecarea lui de la Steaua ar fi bună"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2010 00:00

Fostul portar stelist Helmuth Duckadam este de părere că fundaşul Sorin Ghionea (30 de ani) ar face bine dacă ar pleca din Ghencea. "Cred că după 4-5 ani la o echipă este bună o schimbare. Această schimbare este utilă şi pentru Ghionea, şi pentru Steaua", a zis Duckadam la GSP TV.

 

Portarul de la Sevilla al ros-albastrilor a comentat apoi transferul fundasului bulgar de 30 de ani Jevko Jelev la formatia antrenata de Mihai Stoichita: "Cred ca Steaua s-a orientat bine. Jelev este un fundas cu experienta, experimentat, Steaua avea nevoie de el. Un jucator matur care poate sa faca fata".

Duckadam s-a referit apoi si la conflictul galerie-Gigi Becali: "Nu esti suporter daca ai ceva cu patronul. Patronul este patron, echipa este echipa. Daca esti suporter, sustii doar echipa".

Citeste mai multe stiri despre Steaua pe www.stelisti.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
raresmondialu
raresmondialu  •  10 Ianuarie 2010, 12:52

LASANE DUCKADAM SI NU NE MAI OBOSI CU DECLARATILE ASTEA CARE SE VEDE CA SUNT PRO BECALI PE FATA ,DACA PE TINE TEO CUMPARAT CIOBANUL CU NISTE MII DE EURO SI TEO BAGAT SEF DE PARTID NU INSEAMNA ACELASI LUCRU SI CU SUPORTERI ,ACEST JEG DE OM NU MERITA RESPECTUL OAMENILOR LOCUL LUI E IN JUNGLA SAU LA PENITENCIAR INTRE MAFIOTI !

 •  10 Ianuarie 2010, 12:49

pacat ca esti o mare glorie si esti cam singurul dintre toate gloriile care este pupincuristul lui ciobanasul ....oare l-ai contrazis vreodata?.....eu nu stiu sa fie asa.......dar asa este cand .....iti lingi in cur seful!?...da-te in gatu' matii

 •  10 Ianuarie 2010, 12:06

Corect, cei care-l critica pe Becali fac mult mai mult rau echipei decat Becali insusi. Daca ar fi destepti ar incuraja echipa si atat. Dar nu sunt. Habar n-au sa scrie insa vor sa repuna Steaua pe picioare. Mai sunt si unii literati, dar se pare ca si astia sunt luati de val. Vai de noi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează