FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Duckadam face glume pe seama jucătorului-problemă din Ghencea: "Apostol e enervant ca Majearu!"

Articol de , - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

Duckadam îl compară pe fostul fotbalist al Unirii cu mijlocaşul care a cîştigat Cupa Campionilor.

Iulian Apostol i-a scos din sărite pe stelişti, care au găsit şi un precedent în trecutul clubului: "Şi Mihai Majearu era la fel de enervant!". O spune Helmuth Duckadam. Preşedintele de acum al Stelei a jucat alături de Majearu în cea mai bună echipă din istoria grupării din Ghencea, aceea care a cîştigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni.

"Avea acelaşi stil ca al lui Apostol, te mai supărai pe el. Dar aşa sînt fotbaliştii mari, trebuie să le mai tolerezi astfel de toane uneori", a mai spus Duckadam. Iulian i-a supărat pe roş-albaştri cu comportamentul lui. Mai ales pe Becali, care l-a acuzat că "e un indolent cu <talente> şi cu aere de <naţională>".

Majearu a răspuns cu o glumă: "Îi mulţumesc lui Helmuth că m-a tolerat! Şi lui, şi celorlalţi din acea echipă a Stelei". "Miţi", 50 de ani, e acum antrenor la Centrul de Copii şi Juniori din Ghencea. A jucat pentru roş-albaştri timp de 7 sezoane, în care a cîştigat, pe lîngă Cupa Campionilor, patru titluri de campion, două Cupe ale României şi Supercupa Europei. Juca mijlocaş stînga, spre deosebire de Apostol, care e folosit în centrul liniei de mijloc.

"Apostol crede că le ştie pe toate. După felul cum merge mi-am dat seama că e un <figurant>!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Cred că la iarnă îi zic: <Mucles, băi Apostole! Ia du-te tu la echipa naţională, la Răzvan Lucescu, că lui îi place de tine"
Gigi Becali, patron Steaua

"Unii fotbalişti, cum e Apostol, trebuie luaţi aşa cum sînt, e mai greu să le schimbi comportamentul"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

Recuperare "miraculoasă"
Apostol nu mai e accidentat! S-a antrenat ieri, nu la intensitate maximă, dar a ieşit pe teren mult mai devreme decît s-a anunţat joi, cînd fotbalistul s-a plîns de dureri de spate. Roş-albaştrii au bănuit că el simulează accidentarea, ştiind că nu va fi titular la Utrecht, şi l-au supus unor analize medicale după care şefii au anunţat: "Apostol suferă de sindrom lombar acut şi are nevoie de 10 zile de repaus".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ovidiu62
ovidiu62  •  24 Octombrie 2010, 08:39

Pe cei 2 fotbalisti Apostol si Majearu ii leaga orasul in care sau nascut si au evoluat ca jucatori,respectiv Galatiul,adica orasul LIDERULUI,de conjunctura dupa afirmatia lui Prunea si nu numai.

ovidiu62
ovidiu62  •  24 Octombrie 2010, 08:36

Si pe Apostol si pe Majearu ii leaga orasul in care cei 2 sau nascut si au evoluat,respectiv Galatiul care acum este liderul acestui campionat,unul de conjunctura cum spune Prunea.

imperator
imperator  •  24 Octombrie 2010, 08:05

ushi,ushi,,kar,karr

Vezi toate comentariile (5)
Comentează