FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 1-1

Duckadam: "Nu ştiu dacă se dau bani la arbitri, dar influenţe sigur există"

duckadam
duckadam

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, spune că nu a văzut niciodată un arbitraj cum a fost aseară la Rapid - Pandurii.

 

"Nu este nici un război psihologic între noi şi Rapid, noi doar observăm ce se întîmplă şi ce a fost aseară a întrecut orice măsură. S-a greşit flagrat şi mult pentru o singură echipă.

Nu ştiu dacă se umblă cu bani la arbitri, dar influenţe există, au fost şi vor mai fi. Ierarhia este corectă, nu cred că greşelile de arbitraj au influenţat clasamentul", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
utaaradan
utaaradan  •  02 Noiembrie 2010, 20:26

nu stii daca se dau bani ? da-n valiza ce erau, andrele pt. macrameuri ?

cornelflore
cornelflore  •  02 Noiembrie 2010, 19:39

DL DUCADAM ARBITRU DRAGANESCU DE CAND IL STIM A FOST PRO STEAUA ,CE A FACUT EL LA MECIUL RAPID PANDURI A FOST NISTE GRESELI MARI CARE A ARATAT CAT DE BUN ARBITRU ESTE!!!!!TOTUL A INCEPUT DE LA CARDOSO ,SI CINE ASARIT CU GURA CEI AVANTAJATI ,STEAUA CU CRAIOVA IAR DINAMO CU MEDIAS CELE MAI AJUTATE CLUBURUII DE ARBITRII,BRAVO LUI DINU GHEORGHE CARE S-A DELIMITAT DE CE A FACUT DRAGANESCU ...

bestboys
bestboys  •  02 Noiembrie 2010, 19:29

daca dadea al 2-lea galeben la cardozo,pana sa se intample toate astea,azi vorbeam de o victorie clara a Rapidului.Oricum Draganescu i-a furat mereu pe Rapid.Sa-i retrogradeze toti da-i in plm.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează