FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI 2-1

Duckadam: "Pentru Gigi şi pentru familie"

Helmuth Duckadam, Duckadam, Steaua
Helmuth Duckadam, Duckadam, Steaua

Articol de , - Publicat miercuri, 18 august 2010 00:00

Duckadam explică de ce a acceptat preşedinţia Stelei, răspunde criticilor lui Boloni şi spune de ce nu se compară Becali cu generalii comunişti Ilie Dumitrescu: "Am avut parte de o primire extraordinară, atmosfera a fost excelentă" (video)

Goalkeeperul cîştigător al Cupei Campionilor voia să plece în Statele Unite din cauza problemelor financiare. Oferta de la Steaua l-a oprit din drum Bogdan Stancu: "Penalty-ul Brăneştiului a fost dubios" (video)


Helmuth Duckadam s-a trezit liniştit ieri dimineaţă, după prima sa victorie în funcţia de preşedinte al Stelei. Apoi a trecut pe la stadion şi a plecat la cumpărături, printre oameni care-l recunoşteau şi şuşoteau între ei: "Uite-l pe Duckadam!".

"Am primit un apartament cu trei camere, cumpăr ca burlacii, pahare, fier de călcat. Lucruri pe care le aveam, dar mi le iau din nou, că aici n-am mai nimic, deocamdată". Şi-a descărcat cumpărăturile în portbagajul maşinii Audi Q7 primită de la club, după care a explicat timp de o oră ce-l leagă de Gigi Becali, de ce a fost nevoie să se opereze de trei ori şi a povestit cu umor întîmplări cu iepuri, penalty-uri, vise şi generali comunişti.


- Domnule Duckadam, cu ce argumente v-a convins Gigi Becali să veniţi la Steaua?
- Nu mi-au trebuit argumente. A fost suficient să mă invite domnul Becali pentru a porni la drum.

- Ce v-ar determina să plecaţi, să renunţaţi la post?
- Aş pleca în momentul în care m-aş simţi inutil. Dacă prin prezenţa mea n-aş mai ajuta clubul, aş demisiona.

- Ce efect au avut cuvintele lui Boloni, care v-a criticat că aţi acceptat postul de preşedinte? A spus că e degradant ce aţi făcut ...
- Nu-ţi pică bine, normal, dar în ultimii ani s-au spus atîtea...E uşor să-ţi dai cu părerea. Nu l-am înţeles pe Loţi. Să fie clar: eu n-am venit la Steaua să fiu un fel de Pădureanu sau Dinu Gheorghe, adică gata, iau ştampila de la Argăseală şi conduc clubul! Nu, încerc să învăţ, fiindcă singura experienţă de management pe care o am a fost postul de vicepreşedinte la Vagonul Arad, cu care am promovat în Divizia B. Încerc să învăţ, să mă descurc din ce în ce mai bine. Pînă atunci, cred că pot să ajut clubul prin imaginea pe care o am.

- Revenim un pic la Boloni. Aţi avut vreun conflict cu el? Sau de ce a reacţionat aşa?
- Nuuu, m-a sunat de ziua mea, am avut mereu o relaţie OK. Ştiţi ce a fost? Boloni a vrut să dea în altcineva, de fapt, şi prin ricoşeu a lovit în mine. Am fost o victimă colaterală, cum se spune. Pînă la urmă, nici Ienei nu avea experienţă, nici el nu lua ştampila de la Argăseală.


Gigi i-a dat 9.000 de euro pentru operaţie


- Ce relaţie aveaţi cu Gigi Becali înainte să vă sune şi să vă propună să veniţi preşedinte?
- Nu mă văzusem cu el de doi ani, iar la telefon nu vorbiserăm de un an. Nu am fost niciodată prieteni apropiaţi, dar ne-am respectat întotdeauna, am fost corecţi unul faţă de altul. Şi mai e un lucru despre Gigi Becali: el a fost singurul om din România care m-a ajutat într-un moment greu pentru mine. S-a oferit voluntar să mă ajute!

- E vorba despre operaţia pe care aţi suferit-o?
- Da, am aflat anul trecut că trebuie să mă operez şi aveam nevoie de o sumă importantă de bani. A apărut un articol în presă, după care m-a sunat Gigi Becali: "De ce nu mi-ai zis că ai nevoie de bani pentru operaţie". "Păi cum adică? Doar nu sînt milog!", i-am răspuns. M-a întrebat de cîţi bani am nevoie şi a plătit el 9.000 de euro. Nu mi-a cerut nimic în schimb. Mi-a spus doar: "Rezolvă-ţi problemele!".

- A contat şi asta cînd aţi acceptat să fiţi preşedinte?
- Da. De ce să nu fim corecţi? Am venit la Steaua şi ca să-l ajut pe Gigi.

- Aţi povestit că voiaţi să plecaţi în Statele Unite, dacă n-ar fi fost oferta Stelei. De ce emigraţi?
- Probleme financiare. Soţia a stat doi ani acasă, cu creşterea copilului, timp în care a primit o indemnizaţie de la stat, care s-a terminat acum. Dacă revine la serviciu, cîştigă vreo 7 milioane de lei pe lună, deşi are două facultăţi şi un master. Din suma asta scădeţi 3,5 milioane de lei, cît costă grădiniţa la care merge fetiţia. Ce mai rămîne? Şi mai am şi un credit, că ne-am băgat şi noi să ne luăm un apartament la Arad.

- Şi ce-aţi făcut în State? Voiaţi să antrenaţi acolo?
- Aaa, nu, sînt prea bătrîn pentru antrenorat. Şi n-aş fi capabil nici la munci grele, în construcţii, din cauza operaţiei de la mînă. Aş fi ajutat-o pe fata mea. Ea are 28 de ani, lucrează deja în Phoenix, Arizona. E şi măritată.


Nicu Ceauşescu, iepuri, braconaj


- Înainte de Revoluţie circula o legendă, un mit, că aţi fi fost împuşcat de Nicu Ceauşescu şi că de acolo vi se trage problema de la mîna dreaptă. Cum a fost, de fapt?
- Da, am auzit şi eu povestea asta cu Nicu Ceauşescu. Să vă zic cum s-a întîmplat în realitate. Eram în vacanţă, după ce cîştigasem Cupa Campionilor, şi un prieten m-a chemat la o vînătoare. Am mers dimineaţa, totul bine şi frumos, pînă cînd cineva a tras după un iepure şi l-a rănit. Eu am ieşit din maşină şi am zis: "Lăsaţi-mă pe mine să-l prind!". M-am aruncat după iepure, am căzut şi mi s-a deplasat un cheag de sînge.

- De la un plonjon după iepure?!
- Da, atunci am fost operat prima dată. Ţin minte că a venit Vadim Tudor la mine, la spital, şi voia să scrie în ziar despre accident. I-am povestit şi lui cum vă povestesc vouă, dar i-am zis să nu scrie despre iepure, că nu era sezon de vînătoare. Practic, era braconaj ce făceam noi. Dar el a scris şi m-am trezit băgat în şedinţă, pentru braconaj. Le-am spus: "Domnilor, aşa se spune la noi, la Arad, atunci cînd cazi, că ai prins un iepure. Dar n-a vînat nimeni!". (Rîde zgomotos şi-şi aprinde o ţigară subţire. Scena e amuzantă, cu omul cît muntele, fumînd slims).


14 ani de la precedentele aplauze


- Acum cum staţi cu sănătatea?
- Încă sînt în pericol din cauza cheagului de la mînă. M-am operat în '86, '98 şi 2009, deci cam o dată la zece ani.

- Cu ce vă ocupaţi înainte să veniţi la Steaua?
- Am o căbănuţă pe malul Mureşului şi stăteam acolo. Aveam grijă de fetiţă, pescuiam. E o viaţă relaxată faţă de ce se întîmplă în Bucureşti, dar dacă vrei să faci ceva în viaţă...Eu recunosc că am venit la Steaua şi pentru bani, ca să-mi ajut familia.

- Luni seară aţi fost aclamat pe Ghencea. După cît timp?
- Pfff...După mult timp! Aaa, a fost în '96. Se sărbătoreau zece ani de la Sevilla şi s-a făcut un meci demonstrativ cu Barcelona. Atunci am ieşit la încălzire şi am simţit dureri la mînă. Cu încălzirea am rămas! Cînd colegii mei petreceau la Melody, eu eram la Spitalul Militar.

- Aţi stat lîngă Becali la meciul cu Brăneşti. Cum vi s-a părut? Se pricepe la fotbal?
- Gigi Becali e Gigi Becali. Cred că am răspuns.

- Aveţi economii?
- Am atîţia bani strînşi cît pentru o operaţie, dacă o să am nevoie.

- În afara celor patru penalty-uri apărate în finala cu Barcelona, aţi mai avut vreodată noroc fantastic în viaţă? Aţi cîştigat la loto?
- Niciodată! N-am avut parte de nici un leu nemuncit.

- Visaţi penalty-urile parate la Sevilla?
- Nu, visez că am cîştigat la loto. Ha-ha-ha! Dar mă trezesc şi atunci e un coşmar, nu mai e vis.


"Cel mai mare preşedinte din istoria fotbalului românesc a fost Ion Alecsandrescu. După el e Jean Pădureanu"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

"Am stat lîngă Gigi la meciul cu Brăneşti pentru că aşa am simţit. Ce să fi făcut? Să mă duc în altă lojă? A venit Virgil Becali şi mi-a zis: <Aici e locul tău>"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

"Lui Tătăruşanu îi trebuie mai multă răutate. Păi, cînd ieşeam din poartă şi strigam <Eu!>, Bumbescu şi Iovan lăsau capetele jos. Ştiau că dacă nu le lasă jos rămîn fără ele!"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua


"Lucescu a greşit faţă de Bănel"
Nicoliţă e afectat de tratamentul la care a fost supus de selecţioner. Duckadam explică: "Nu se face ce a făcut Răzvan! Dacă bagi un jucător şi-l scoţi după doar cîteva minute, îl mai şi acuzi că a greşit, îl distrugi, îl termini!".

De ce s-a întors din State
Duckadam a mers prima oară în SUA în 2003. El s-a întors după 4 luni, dar fosta nevastă şi fiica din prima căsătorie au rămas acolo. "Cîştigasem permisele de State la <Loteria vizelor>. Eu nu voiam să plec nici după ce am cîştigat, i-am zis nevestei că-i iau un Matiz din banii strînşi pentru călătorie. Pînă la urmă am plecat pentru fată. La început mi se părea senzaţional, nimeni nu mă ştia, nu mai eram sunat pentru interviuri. La un moment dat însă, au început să-mi lipsească toate astea".

"Generalii făceau mai urît decît Gigi"
Şefii Stelei de dinainte de '89 erau mult mai răi decît Gigi Becali, crede Duckadam: "După o înfrîngere cu Dinamo, 0-1, generalul Olteanu ne-a băgat în şedinţă. Ne-a luat pe fiecare pe rînd. <Tăvarăşe Ienei, tu eşti antrenor? Nu, eşti popă!>. A ajuns şi la mine: <Tovarăşe Duckadam? Tu eşti portar? Ăla e gol, pe care l-ai luat tu? Stai dracului jos!". Fostul portar îşi aminteşte că "asemenea şedinţe erau lunare. O dată ne ziceau ceva de o descoperire magică, un robot care culege roşiile. Cernăianu, care era antrenor, l-a blocat: <Tovaăşi, roşii să avem noi, că le culegem cu mîinile!>".

Cum l-au păcălit mănuşile
Duckadam şi-a vîndut mănuşile de la Sevilla la sfîrşitul anilor '90, pe 3.000 de dolari. Povesteşte că înainte de asta a mai crezut o dată că le-a vîndut: "Eram la <Duminica în familie>, emisiunea Mihaelei Rădulescu. S-a făcut o licitaţie pentru mănuşile mele şi o persoană din Israel a oferit 10.000 de euro. După emisiune, am mers pe Dorobanţi cu familia, am mîncat pizza, să sărbătorim că am vîndut mănuşile pe bani mulţi. Pe urmă m-au sunat de la televiziune să-mi spună că totul a fost doar o glumă, că mănuşile nu s-au vîndut".


4 trofee a cîştigat Duckadam cu Steaua: Cupa Campionilor Europeni, de două ori campionatul României şi o dată Cupa

4 ani a jucat Duckadam în Ghencea, între 1982 şi 1986. Fostul portar are acum 51 de ani şi ocupă pentru prima dată un post în conducerea roş-albaştrilor

Duckadam explică de ce a acceptat preşedinţia Stelei, răspunde criticilor lui Boloni şi spune de ce nu se compară Becali cu generalii comunişti Ilie Dumitrescu: "Am avut parte de o primire extraordinară, atmosfera a fost excelentă" (video)

Goalkeeperul cîştigător al Cupei Campionilor voia să plece în Statele Unite din cauza problemelor financiare. Oferta de la Steaua l-a oprit din drum Bogdan Stancu: "Penalty-ul Brăneştiului a fost dubios" (video)

Helmuth Duckadam s-a trezit liniştit ieri dimineaţă, după prima sa victorie în funcţia de preşedinte al Stelei. Apoi a trecut pe la stadion şi a plecat la cumpărături, printre oameni care-l recunoşteau şi şuşoteau între ei: "Uite-l pe Duckadam!".

"Am primit un apartament cu trei camere, cumpăr ca burlacii, pahare, fier de călcat. Lucruri pe care le aveam, dar mi le iau din nou, că aici n-am mai nimic, deocamdată". Şi-a descărcat cumpărăturile în portbagajul maşinii Audi Q7 primită de la club, după care a explicat timp de o oră ce-l leagă de Gigi Becali, de ce a fost nevoie să se opereze de trei ori şi a povestit cu umor întîmplări cu iepuri, penalty-uri, vise şi generali comunişti.

- Domnule Duckadam, cu ce argumente v-a convins Gigi Becali să veniţi la Steaua?
- Nu mi-au trebuit argumente. A fost suficient să mă invite domnul Becali pentru a porni la drum.

- Ce v-ar determina să plecaţi, să renunţaţi la post?
- Aş pleca în momentul în care m-aş simţi inutil. Dacă prin prezenţa mea n-aş mai ajuta clubul, aş demisiona.

- Ce efect au avut cuvintele lui Boloni, care v-a criticat că aţi acceptat postul de preşedinte? A spus că e degradant ce aţi făcut ...
- Nu-ţi pică bine, normal, dar în ultimii ani s-au spus atîtea...E uşor să-ţi dai cu părerea. Nu l-am înţeles pe Loţi. Să fie clar: eu n-am venit la Steaua să fiu un fel de Pădureanu sau Dinu Gheorghe, adică gata, iau ştampila de la Argăseală şi conduc clubul! Nu, încerc să învăţ, fiindcă singura experienţă de management pe care o am a fost postul de vicepreşedinte la Vagonul Arad, cu care am promovat în Divizia B. Încerc să învăţ, să mă descurc din ce în ce mai bine. Pînă atunci, cred că pot să ajut clubul prin imaginea pe care o am.

- Revenim un pic la Boloni. Aţi avut vreun conflict cu el? Sau de ce a reacţionat aşa?
- Nuuu, m-a sunat de ziua mea, am avut mereu o relaţie OK. Ştiţi ce a fost? Boloni a vrut să dea în altcineva, de fapt, şi prin ricoşeu a lovit în mine. Am fost o victimă colaterală, cum se spune. Pînă la urmă, nici Ienei nu avea experienţă, nici el nu lua ştampila de la Argăseală.

Gigi i-a dat 9.000 de euro pentru operaţie

- Ce relaţie aveaţi cu Gigi Becali înainte să vă sune şi să vă propună să veniţi preşedinte?
- Nu mă văzusem cu el de doi ani, iar la telefon nu vorbiserăm de un an. Nu am fost niciodată prieteni apropiaţi, dar ne-am respectat întotdeauna, am fost corecţi unul faţă de altul. Şi mai e un lucru despre Gigi Becali: el a fost singurul om din România care m-a ajutat într-un moment greu pentru mine. S-a oferit voluntar să mă ajute!

- E vorba despre operaţia pe care aţi suferit-o?
- Da, am aflat anul trecut că trebuie să mă operez şi aveam nevoie de o sumă importantă de bani. A apărut un articol în presă, după care m-a sunat Gigi Becali: "De ce nu mi-ai zis că ai nevoie de bani pentru operaţie". "Păi cum adică? Doar nu sînt milog!", i-am răspuns. M-a întrebat de cîţi bani am nevoie şi a plătit el 9.000 de euro. Nu mi-a cerut nimic în schimb. Mi-a spus doar: "Rezolvă-ţi problemele!".

- A contat şi asta cînd aţi acceptat să fiţi preşedinte?
- Da. De ce să nu fim corecţi? Am venit la Steaua şi ca să-l ajut pe Gigi.

- Aţi povestit că voiaţi să plecaţi în Statele Unite, dacă n-ar fi fost oferta Stelei. De ce emigraţi?
- Probleme financiare. Soţia a stat doi ani acasă, cu creşterea copilului, timp în care a primit o indemnizaţie de la stat, care s-a terminat acum. Dacă revine la serviciu, cîştigă vreo 7 milioane de lei pe lună, deşi are două facultăţi şi un master. Din suma asta scădeţi 3,5 milioane de lei, cît costă grădiniţa la care merge fetiţia. Ce mai rămîne? Şi mai am şi un credit, că ne-am băgat şi noi să ne luăm un apartament la Arad.

- Şi ce-aţi făcut în State? Voiaţi să antrenaţi acolo?
- Aaa, nu, sînt prea bătrîn pentru antrenorat. Şi n-aş fi capabil nici la munci grele, în construcţii, din cauza operaţiei de la mînă. Aş fi ajutat-o pe fata mea. Ea are 28 de ani, lucrează deja în Phoenix, Arizona. E şi măritată.

Nicu Ceauşescu, iepuri, braconaj

- Înainte de Revoluţie circula o legendă, un mit, că aţi fi fost împuşcat de Nicu Ceauşescu şi că de acolo vi se trage problema de la mîna dreaptă. Cum a fost, de fapt?
- Da, am auzit şi eu povestea asta cu Nicu Ceauşescu. Să vă zic cum s-a întîmplat în realitate. Eram în vacanţă, după ce cîştigasem Cupa Campionilor, şi un prieten m-a chemat la o vînătoare. Am mers dimineaţa, totul bine şi frumos, pînă cînd cineva a tras după un iepure şi l-a rănit. Eu am ieşit din maşină şi am zis: "Lăsaţi-mă pe mine să-l prind!". M-am aruncat după iepure, am căzut şi mi s-a deplasat un cheag de sînge.

- De la un plonjon după iepure?!
- Da, atunci am fost operat prima dată. Ţin minte că a venit Vadim Tudor la mine, la spital, şi voia să scrie în ziar despre accident. I-am povestit şi lui cum vă povestesc vouă, dar i-am zis să nu scrie despre iepure, că nu era sezon de vînătoare. Practic, era braconaj ce făceam noi. Dar el a scris şi m-am trezit băgat în şedinţă, pentru braconaj. Le-am spus: "Domnilor, aşa se spune la noi, la Arad, atunci cînd cazi, că ai prins un iepure. Dar n-a vînat nimeni!". (Rîde zgomotos şi-şi aprinde o ţigară subţire. Scena e amuzantă, cu omul cît muntele, fumînd slims).

14 ani de la precedentele aplauze

- Acum cum staţi cu sănătatea?
- Încă sînt în pericol din cauza cheagului de la mînă. M-am operat în '86, '98 şi 2009, deci cam o dată la zece ani.

- Cu ce vă ocupaţi înainte să veniţi la Steaua?
- Am o căbănuţă pe malul Mureşului şi stăteam acolo. Aveam grijă de fetiţă, pescuiam. E o viaţă relaxată faţă de ce se întîmplă în Bucureşti, dar dacă vrei să faci ceva în viaţă...Eu recunosc că am venit la Steaua şi pentru bani, ca să-mi ajut familia.

- Luni seară aţi fost aclamat pe Ghencea. După cît timp?
- Pfff...După mult timp! Aaa, a fost în '96. Se sărbătoreau zece ani de la Sevilla şi s-a făcut un meci demonstrativ cu Barcelona. Atunci am ieşit la încălzire şi am simţit dureri la mînă. Cu încălzirea am rămas! Cînd colegii mei petreceau la Melody, eu eram la Spitalul Militar.

- Aţi stat lîngă Becali la meciul cu Brăneşti. Cum vi s-a părut? Se pricepe la fotbal?
- Gigi Becali e Gigi Becali. Cred că am răspuns.

- Aveţi economii?
- Am atîţia bani strînşi cît pentru o operaţie, dacă o să am nevoie.

- În afara celor patru penalty-uri apărate în finala cu Barcelona, aţi mai avut vreodată noroc fantastic în viaţă? Aţi cîştigat la loto?
- Niciodată! N-am avut parte de nici un leu nemuncit.

- Visaţi penalty-urile parate la Sevilla?
- Nu, visez că am cîştigat la loto. Ha-ha-ha! Dar mă trezesc şi atunci e un coşmar, nu mai e vis.

"Cel mai mare preşedinte din istoria fotbalului românesc a fost Ion Alecsandrescu. După el e Jean Pădureanu"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

"Am stat lîngă Gigi la meciul cu Brăneşti pentru că aşa am simţit. Ce să fi făcut? Să mă duc în altă lojă? A venit Virgil Becali şi mi-a zis: <Aici e locul tău>"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

"Lui Tătăruşanu îi trebuie mai multă răutate. Păi, cînd ieşeam din poartă şi strigam <Eu!>, Bumbescu şi Iovan lăsau capetele jos. Ştiau că dacă nu le lasă jos rămîn fără ele!"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

"Lucescu a greşit faţă de Bănel"
Nicoliţă e afectat de tratamentul la care a fost supus de selecţioner. Duckadam explică: "Nu se face ce a făcut Răzvan! Dacă bagi un jucător şi-l scoţi după doar cîteva minute, îl mai şi acuzi că a greşit, îl distrugi, îl termini!".

De ce s-a întors din State
Duckadam a mers prima oară în SUA în 2003. El s-a întors după 4 luni, dar fosta nevastă şi fiica din prima căsătorie au rămas acolo. "Cîştigasem permisele de State la <Loteria vizelor>. Eu nu voiam să plec nici după ce am cîştigat, i-am zis nevestei că-i iau un Matiz din banii strînşi pentru călătorie. Pînă la urmă am plecat pentru fată. La început mi se părea senzaţional, nimeni nu mă ştia, nu mai eram sunat pentru interviuri. La un moment dat însă, au început să-mi lipsească toate astea".

"Generalii făceau mai urît decît Gigi"
Şefii Stelei de dinainte de '89 erau mult mai răi decît Gigi Becali, crede Duckadam: "După o înfrîngere cu Dinamo, 0-1, generalul Olteanu ne-a băgat în şedinţă. Ne-a luat pe fiecare pe rînd. <Tăvarăşe Ienei, tu eşti antrenor? Nu, eşti popă!>. A ajuns şi la mine: <Tovarăşe Duckadam? Tu eşti portar? Ăla e gol, pe care l-ai luat tu? Stai dracului jos!". Fostul portar îşi aminteşte că "asemenea şedinţe erau lunare. O dată ne ziceau ceva de o descoperire magică, un robot care culege roşiile. Cernăianu, care era antrenor, l-a blocat: <Tovaăşi, roşii să avem noi, că le culegem cu mîinile!>".

Cum l-au păcălit mănuşile
Duckadam şi-a vîndut mănuşile de la Sevilla la sfîrşitul anilor '90, pe 3.000 de dolari. Povesteşte că înainte de asta a mai crezut o dată că le-a vîndut: "Eram la <Duminica în familie>, emisiunea Mihaelei Rădulescu. S-a făcut o licitaţie pentru mănuşile mele şi o persoană din Israel a oferit 10.000 de euro. După emisiune, am mers pe Dorobanţi cu familia, am mîncat pizza, să sărbătorim că am vîndut mănuşile pe bani mulţi. Pe urmă m-au sunat de la televiziune să-mi spună că totul a fost doar o glumă, că mănuşile nu s-au vîndut".

4 trofee a cîştigat Duckadam cu Steaua: Cupa Campionilor Europeni, de două ori campionatul României şi o dată Cupa

4 ani a jucat Duckadam în Ghencea, între 1982 şi 1986. Fostul portar are acum 51 de ani şi ocupă pentru prima dată un post în conducerea roş-albaştrilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
enrike
enrike  •  20 August 2010, 13:34
Postat de chris_gali pe 18 August 2010, 01:37

niciodata nu mi-a placut de Duckadam dar totusi ce-a facut el la Sevilla e...ISTORIE !!!...ar merita o statuie in Ghencea...fara Duckadam Steaua ar fi ramas cunoscuta doar ca...dubla finalista a Cupei Campionilor si atat !...ganditi-va cum ar fi fost in `94 sa avem un Duckadam in poarta in meciul cu Suedia si sa ajungem in...semifinale !!!???...spre ghinionul nostru l-am avut in poarta pe pana rama de prunea,distrugatorul viselor noastre si acum al lui...Dinamo !!!

e adevarat, ar merita o statuie Duckhadam pentru ce a facut la Steaua. O sa vedeti multi dintre voi, cu el presedinte Steaua va avea un sezon mai bun decat ultimile 3. Dinamo va lua campionatul iar Steaua locul 2 si cupa. :)

alegzander19
alegzander19  •  18 August 2010, 11:38

Tineti minte asta .. la cati milionari in Euro aveam in Ro .. mai aratati vreo unul care da bani fara sa ceara nimic inapoi!

violet_alex
violet_alex  •  18 August 2010, 10:14

pentru BANI

Vezi toate comentariile (10)
Comentează