FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Duckadam ştie cum poate fi înlocuit Lucian Sînmărtean: "Am investit milioane bune"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 20:14

Deşi în această iarnă l-a pierdut pe Lucian Sînmărtean, Helmuth Duckadam crede că echipa nu are nevoie să transfere alt jucător pentru a-l înlocuit pe mijlocaşul pleca la Al Ittihad.

"Eu cred că la Steaua nu e nevoie de aducerea altor mijlocaşi. La echipă s-au făcut investiţii mari, prin aducerea lui Stanciu, Breeveld şi Iancu. Am investit milioane bune. Pînă acum nu au reuşit să se impună, dar sper ca în retur să o facă", a spus preşedintele de imagine al Stelei, la DigiSport.

Fostul portar a vorbit şi despre alte mutări care se pot întîmpla la Steaua în această iarnă.

"Eu văd că Stelei îi lipseşte un atacant, de gabarit, puternic şi tînăr. Eu cred că Keşeru va rămîne la echipă pînă la vară, pentru că nu avem nici o ofertă concretă. Dacă un club ne contactează oficial, o să luam în considerarea propunerea lor", a mai adăugat Duckadam.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
bunicu
bunicu  •  27 Ianuarie 2015, 06:37

Duchadam traieste din banii lui Becali el nu a investit nci un leu , el a luat lei dela Stina. Chiar si Becali nu a investit din banii lui ci din cei cistigati dela Uefa si dela prosteala spectatorilor care au umplut tribunele.. Duchadam vorbeste numai prostii,el e un fel de bagator de seama ,asta e rolul lui las Stina.

sexilian
sexilian  •  27 Ianuarie 2015, 03:40

parca ar fi jucat la voi un secol asa va lamentati,putinari migratori si fara acte,PRIPASILOR.

piet
piet  •  27 Ianuarie 2015, 01:11
Postat de fotbalclubsfantulbecali pe 26 Ianuarie 2015, 22:52

Mereu Superiori culegem titlu dupa titlu. Hegemonie este numele tau. Toti sunt terminati, toti sunt varza, doar noi stralucim pe scena fotbalului romanesc. Amin

fcsb nu e steaua asa cum steaua nu e fcsb iar pina nu iese cavalerul de kurlanda din pandaimos dau din gura pansatii mai sug un polonez mai freaca un mexican pe la tv si isi dau cu presupreputul despre valoarea incomensurabila a supervedetelor transhumante.traiasca carmolul care te-a facut tov. gradul .si cred ca avindu-l acum pe fulminantul tamas in frunte steaua va face sprituri multe!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează