FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Duckadam: "Vor fi mai mulţi stelişti decît dinamovişti. E normal să fie plin stadionul, doar joacă Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2010 00:00

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, vorbeşte despre derby-ul din Ştefan cel Mare şi consideră că stadionul se umple şi datorită calităţii adversarului pe care Dinamo îl va întîlni duminică.

"Cineva a aruncat pe piaţă zvonul cu ridicarea suspendării lui Cristea ca să vadă cum reacţionăm. Se pare că ne-am încins puţin cam tare. E bine că s-a făcut dreptate, aşa era normal, să nu joace, regulamentul trebuie respectat. Nu am mai fost pe Dinamo de peste 25 de ani, nu am amintiri prea frumoase.

Cred că am jucat un singur meci acolo, nu ţin minte altele. Nici nu ştiu să ajung la oficială, trebuie să mă conducă cineva. Emoţiile cresc pe măsură ce se apropie fluierul de start, în primele 15 minute va fi ceva intens.

Mi se pare normal să fie stadionul plin la derby, peste tot unde joacă Steaua aşa se întîmplă. Mulţi stelişti au luat bilete pentru meci şi cred că vor fi mai mulţi decît dinamoviştii, chiar dacă nu se vor manifesta", a spus Duckadam la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
forzza_2010
forzza_2010  •  15 Octombrie 2010, 14:55

Nu e bine nici Dukadam sa intre in discutii cu javrele pana la meci. Sa-i lase ca oricum nu scapa saracii fara 3 de data asta. Si asa sunt vai mama lor.

emil_constantin
emil_constantin  •  15 Octombrie 2010, 09:39

Nu mai ai minte deloc nea duckadame,steaua nu isi mai umple nici propriul stadion...si mai ziceti cine incita suporterii de fac atatea violente....rusine,aveam pretentii...

pamparam
pamparam  •  15 Octombrie 2010, 09:25

daca toata lumea injura steaua nu e pt ca sunt invidiati...sunt pt declaratiile astea. Se pare ca Gigi reuseste sa influenteze multi oameni, e un fel de bivolaru al stelei, toti o iau razna langa el. Mai ales ca ii si f... pe suporteri cand si cum vrea el

Vezi toate comentariile (36)
Comentează