FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRE

Duelul Bergodi - Stoichiţă continuă

Cristiano Bergodi, Mihai Stoichita, Steaua
Cristiano Bergodi, Mihai Stoichita, Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2010 00:00

Cristiano Bergodi a lansat ieri un nou atac la adresa lui Stoichiţă: "A zis că eu am compromis şansele în grupa Europa League fiindcă am făcut egal cu Sheriff.

Aşa pot spune şi eu după ce el a făcut 1-1 la Tiraspol. Suporterii sînt în conflict cu el deoarece şi-au dat seama ce fel de caracter e, ei ştiu întotdeauna să recunoască o persoană corectă", a spus italianul. Replica lui Stoichiţă: "Sincer, nu mă interesează ce părere are Bergodi despre mine. Eu aşa am învăţat să mă comport la şcoala românească de antrenori. Şi am mai învăţat să nu comentez despre alţi antrenori, ci despre jocul echipelor".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
 •  05 Ianuarie 2010, 09:49

Bergodi ia mai dute in mm ca deja devi nesimtit, nu te mai baga nimeni in seama , nu te angajeaza nimeni ca antrenor nicaieri si vrei sa mai atragi si tu atentie asupra ta pe seama Stelei, ramai in italia macaronar de doi lei ce esti ..nu ai pic de demnitate...ai facut cateva meciuri bune cu niste desculti in Europa si cand ai dat de echipe precum dinamo si urziceni s-a vazut ce antrenor mare esti...lasa-ne dispari valea sa nu mai aud de tine

Vezi toate comentariile (1)
Comentează