FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID, AZI, ORA 20.30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Duelul ucenicilor lui Pep! » Lucescu Jr. şi Badea au luat notiţe de la celebrul antrenor

Lucescu Jr. este în căutarea celei de-a doua victorii din acest sezon
Lucescu Jr. este în căutarea celei de-a doua victorii din acest sezon

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2011 01:31

Adversari azi, de la 20:30, în direct la Antena 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, Badea şi Lucescu s-au şcolit la antrenamentele lui Guardiola, în ianuarie anul trecut.

Cei doi antrenori de azi, Ionuţ Badea şi Răzvan Lucescu, au mers în ianuarie 2010 la antrenamentele lui Pep Guardiola. Amîndoi au asistat la un ciclu săptămînal de pregătire a Barcelonei, urmărind fiecare şedinţă tactică a formaţiei din Catalunia şi avînd individual cîte o întîlnire cu Guardiola. Primul care a mers în Spania a fost Badea, care la vremea aceea se afla pe banca lui Internaţional Curtea de Argeş, iar în următoarea săptămînă a fost urmat de Lucescu jr., care se afla atunci pe banca echipei naţionale.

Amîndoi au rămas impresionaţi de metodele de lucru ale lui Pep şi le aplică şi la echipele lor de club. În special presingul, capitol la care se pare că giuleştenii stau foarte bine în acest moment. Ba mai mult, atît U Cluj, cît şi Rapid folosesc acelaşi sistem de joc precum al Barcelonei: 4-3-3!

"Guardiola e cel mai în vogă antrenor, are metode noi, eram nerăbdător să văd stilul său de lucru" (Ionuţ Badea, în ianuarie 2010)

"De la fiecare antrenor poţi învăţa cîte ceva. E important să vezi cum lucrează, dar contează şi mai mult discuţiile pe care le ai cu ei" (Răzvan Lucescu, în ianuarie 2010)

ECHIPELE PROBABILE

U CLUJ: M. Popa - Unguruşan, Szukala, Pele, Mendy - Al. Păcurar, Boştină, Nasser - Cojocnean, Cl. Niculescu, Ad. Cristea
Rezerve: Matache, Z. Szilagy, Abrudan, Bazzi, Achim, Tony, L. Marinescu
Absenţi: Morar, Voican, Machado (accidentaţi)

RAPID:
D. Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Bozovici - I. Apostol, Alexa, Herea - Deac, Cassio, Surdu
Rezerve: C. Straton, Ezequias, Pancu, M. Roman, Oros, Grigorie, Sburlea, Teixeira

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  30 Iulie 2011, 21:20

Lucescu a ingropat nationala? Nationala, ca de altfel tot fotbalul romanesc, sufera din pricina trepadusilor care se tot baga unde nu le fierbe oala in speranta sa gistige si ei un ban. Pe vremea cind Romania invingea Argentina, Jiji Behali era turist ca toti ceilalti, in America si-a adus brinza de acasa ca sa faca economii iar verii turnau in pahare fotbalistilor si se interesau daca pot face un comision. Aceiasi terchea-berchea fac acum pe vedetele iar jurnalistii umbla cu microfonul dupa ei! Bineinteles ca cei ce stiu aceste lucruri zimbesc acum indurerati si resemnati.

dorins
dorins  •  30 Iulie 2011, 17:29

mai este vre-un antrenor in lumea asta care sa nu ia notitze de la Pep? cred ca pana si Mou, se uita la dvd-uri in sperantza ca doar-doar mai castiga si el un el classico

puiulamiba
puiulamiba  •  30 Iulie 2011, 13:11

Hagi de ce nu merge sa invete de la Mourinho, Ferguson sau Guardiola??? pt. ca el ii REGELE si pentru ca nu stie engleza?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close