FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Dulce răzbunare! De ce îl sfidează Marius Stan pe Becali în cazul Rîpă

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 11:40

Steaua a obţinut semnătura lui Cornel Rîpă, dar continuă să nu aibă o variantă pentru postul de fundaş dreapta. Fotbalistul gălăţenilor nu este lăsat de conducerea clubului să vină de acum în Ghencea decît dacă Steaua achită 200.000 de euro.

Poziţia de forţă pe care Oţelul o are vine din partea lui Marius Stan, care chiar dacă acum e primar al Galaţiului şi nu mai deţine o funcţie oficială, tot el conduce din umbră clubul. Marius Stan vrea să se răzbune acum pe Gigi Becali pentru acuzele violente pe care patronul Stelei le-a avut la adresa lui în campionatele precedente.

În urmă cu 4 ani, Gigi Becali îi terfelea imaginea lui Stan, despre care spunea "e un om de nimic, care a schimbat nevestele pe bancă rulantă". Acum două sezoane, Marius Stan a fost din nou ţinta stelistului: "El orchestrează absolut tot. Arbitri, puncte, meciuri dubioase".

Gigi Becali speră, totuşi, ca Oţelul să-l lase pe Rîpă să vină la Steaua încă de acum. "Îi spun lui Marius Stan să facă acest gest, de a-l lăsa pe Rîpă pentru cadoul de 2,4 milioane de euro pe care i l-am făcut atunci cînd i-am luat de la Oţelul pe Vîtcă şi pe Szekely. Moral ar trebui să fie înţelegător acum", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
edward.
edward.  •  21 Ianuarie 2013, 14:24

Tocmai ce s-a facut transferul pentru 100.000 euro.

punkreas
punkreas  •  21 Ianuarie 2013, 14:24
Postat de d_3amon pe 21 Ianuarie 2013, 13:42

Tu n-ai cum sa ti cu Dinamo, ca sa fi suporter dinamovist, tre sa ai minim 2 neuroni in cap pt o sinapsa, la 5teaua ajunge unul singur chiar si pt postul de manager sau chiar patron, ce sa mai vorbesc de restul turmei.

Unde era eminenta cenusie si nu stiam eu :))) hahaha, ce analfabet

ciocaneanu
ciocaneanu  •  21 Ianuarie 2013, 14:09

Tipic mahala bucuresteana! Jijel injura, defaimeaza, fara sa tina cont de nimic; asa e cu ciobanul care poate sa-si cumpere ce haine o vrea, ca tot cioban ramine. Si cind se intoarce roata nu se sfieste sa se duca cu caciula-n mina si sa se milogeasca, daca e interesul lui! O cirpa de om! Ce parlament are Rumunica!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează