FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI IAŞI, SÎMBĂTĂ, 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Dumitrescu: "Bănel Nicoliţă îmi aminteşte de Di Livio. Aleargă mult, dar nu face diferenţa"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2009 00:00

Ilie Dumitrescu, fostul jucător al Stelei, a caracterizat echipa actuală a "roş-albaştrilo" pe care o consideră una fără jucători de valoare.

" Steaua duce lipsă de jucători de valoare. Aud că nu sînt atacanţi, dar în Europa vedem alt fotbal. Ne uităm la toate echipele de Champions League, toate echipele se bazează pe benzi, unde poţi să rupi apărarea.

Noi suferim foarte mult pe părţile laterale. În momentul de faţă, nu sînt jucători de valoare pe aceste posturi", :X a spus Ilie Dumitrescu la sportro.

Fostul internaţional român a analizat valoarea individuală a jucătorilor din Ghencea:

Bănel Nicoliţă - un luptător, îmi aduce aminte de Angelo Di Livio. Aleargă mult, dar nu face diferenţa.

Janos Szekely - este un pic forţat, nici el, nici Semedo nu pot face diferenţa.

Dayro Moreno - un jucător foarte bun, dar nu poate duce un meci întreg.

Pantelis Kapetanos - un pivot, un atacant de valoare, îmi place foarte mult. Deşi nu poate dribla şi nu aduce mingea în careu, e un pivot excelent.

Antonio Semedo - este un jucător cu viteză foarte bună, dar ar trebui să joace în banda dreaptă. Steaua are probleme pe stînga.

Activitatea fotbalistică lui Angelo Di Livio a început la Reggiana, în 1985. Acesta a bifat 40 de selecţii în naţionala Italiei şi a evoluat în mare parte a carierei pentru Juventus şi Fiorentina!

La echipa torineză a evoluat 6 ani, între 1993 şi 1999, reuşind să marcheze de 3 ori în 186 de meciuri. La Fiorentina a activat între 1999 şi 2005 (s-a retras de la echipa din Firenze), bifînd 169 de partide în tricoul "viola".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
voicu
voicu  •  13 Martie 2009, 00:52

S-a gasit cine sa faca misto de Di Liviu, EL, Ilie Dumitrescu, unul dintre cei mai slabi fotbalisti care au evoluat in Premier League.

 •  12 Martie 2009, 20:35

Bine frate, d-asta merge Steaua prost, ca a dat Banel 2 autogoluri acum 2 ani...

 •  12 Martie 2009, 20:05

cand da autogoluri, din pacate!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează