FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dumitrescu: "Parpas seamănă cu Cordoba de la Inter, însă doar ca fizic" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Fostul mare atacant al Stelei, Ilie Dumitrescu, spune că cipriotul Stelios Parpas nu poate fi o soluţie pentru axul central al defensivei trupei din Ghencea.

"Nu am văzut răutate, agresivitate în jocul Stelei în ultimele meciuri din Antalya. Ghionea şi Rada nu trebuiau cedaţi aşa uşor. Steaua este implicată în lupta pentru titlu, era nevoie de ei.

Parpas seamănă cu Cordoba de la Inter, însă doar ca fizic. Nu-l poţi folosi fundaş central pentru că nu este suficient de înalt. Steaua are nevoie de omogenitate pentru că se apropie campionatul", a declarat Ilie Dumitrescu la Fanatik Show pe DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Februarie 2010, 23:45
Postat de pe 09 Februarie 2010, 20:58

In amicalu cu Terek parea "Ok" acest Parpas ... bine acuma asta e parerea mea .. ei stiu mai bine la ce tre sa te uiti si la ce nu :)..oricum sper sa se descurce!!

A fost depasit la toate fazele. La ce meci te-ai uitat? Este sub Ghionea chiar si cand juca extrem de prost. Niciodata Steaua nu a avut o aparare atat de slaba ca acum.

 •  09 Februarie 2010, 22:56

ILIE nu a dormit bine,s-au are vise cu CORDOBA ,care e mic de statura dar are o detenta excelenta altfel n-ar fi rezistat la INTER .Din cate imi amintesc a ajuns la INTER odata k MUTU si SEEDORF, asta dovada de caracter,nu k al nostru 'spe echipe .

 •  09 Februarie 2010, 22:54

ma ilie dumitrescu e sanatos la cap sa-l compare pe parpas chiar si in gluma cu cordoba.nici macar la par nu seamana:))).ne trebuie neaparat un fundas bun unu gen cadu de la cluj altfel trei sa dam 3 4 goluri pe meci ca sa castigam

Vezi toate comentariile (5)
Comentează