FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-0

Dumitriu: "Jucătorii se antrenează foarte bine, nu-mi dau seama de ce greşesc în meciuri" :S

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2010 00:00

Dumitru Dumitriu, directorul tehnic de la Steaua II, nu înţelege ce se întîmplă cu jucătorii de la echipa mare în meciurile oficiale.

"La Steaua nu iese jocul deocamdată. Este o presiune teribilă. Ei vor să ia campionatul, îşi doresc foarte mult acest lucru. Ei se antrenează din greu, exersează, dar nu-mi dau seama ce se întîmplă cu ei în meciurile oficiale. E normal ca Stoichiţă să fie afectat de înjurăturile fanilor", a spus Dumitru Dumitriu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
alpin
alpin  •  28 Martie 2010, 10:53

Simplu, nea Tzitzi! La antrenamente joaca FARA ADVERSARI!! Si, cand gresesc se reia faza. Cand apar insa adversari de calibrul Ceahlaului... GATA! Baietii uita si putinul ce-l stiau!!

 •  28 Martie 2010, 06:18

hai ca ne-ai omorat cu adevarurile astea mai nea titi! circari de la steaua nu sunt fotbalisti iar stoichita nu are boase ca antrenor. lasa ca jocul o sa iasa peste 6 etape cand vom fi pe 9 si nu va mai fi presiune. noi intelegem ca iti iei banii din ghencea dar nu mai veni cu vrajeli din astea ieftine ca nu mai tine.

aureltg
aureltg  •  27 Martie 2010, 21:19

pleaca, ani ma lule! ai ratat toate obiectivele stelei de anul asta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează