FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dumitru Dragomir anunţă vremuri grele pentru Steaua: "Din vară va începe dezastrul! Costel Gâlcă va pleca"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 16:07

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit despre absenţa suporterilor şi despre situaţia echipei şi a lui Costel Gâlcă.

" Steaua va cîştiga campionatul anul acesta, dar nu mai are valori. Pe suporteri îi doare în pălărie de culori, dar le pasă de jocul echipei. Steaua era o altă echipă cînd îi avea pe Lukasz Szukala, Lucian Sînmărtean sau Claudiu Keşeru. Fanilor le era drag să vină la stadion. Acum nu mai au pe cine să vadă.

Din ce am înţeles eu, Costel Gâlcă va pleca de la Steaua. Nu este vina lui pentru cum joacă echipa. Steaua nu are valoare, este o echipă de pluton. Eu, în locul lui Gâlcă, nu aş mai rămîne. Din vară începe dezastrul", a spus Dumitru Dragomir pentru DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (77)
travka
travka  •  25 Martie 2015, 07:23

stie Mitica cum sta treaba, nu e vina antrenorului cum joaca echipa :)))))) este a femeiii de servici si a bucatarului!! bine miticaaa ma mir cum ai scapat de puscarie dar nu cred ca mai ai mult hahahha cred ca Steaua si cu si fara Galca joaca la fel, nu stie sa motiveze jucatorii si cu asta am spus tot, e un caracter moale, educat, nu se poate impune in fata jucatorilor, acolo tre sa fii rau sa dai cu pumnu in masa, altfel lui Tanase daca ii spui Emergency ball pe Kapetanos cum le zicea Ilie Dumitrescu l-ai bagat in ceata complet oricum din vara vine Reghe probabil dar cel mai important Neubert si iar ii urcam pe garduri pe toti, inclusiv pe Chelsea sau Ajax :D

spinoza
spinoza  •  24 Martie 2015, 22:49

Mori javra si mai taci din gura politai imbecil!!!

radd1cal
radd1cal  •  24 Martie 2015, 19:23
Postat de djeurofighter pe 24 Martie 2015, 19:13

Jews control the whole world! Iar China, daca vrea, va da toata economia pe spate. China ia prototipuri militare (avioane, elicoptere, rachete, tancuri, submarine, etc.), de la rusi. China cu Rusia aliate, il zboara pe Moflea inapoi pe Magheru. Asta daca nu zboara Magheru mai devreme. Doamne fereste! Chill man! :)

Pe Magheru nu zboara nimic. Schimba aia trotuarul de nu mai zboara nici porumbeii pe acolo.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează