FOTBAL  »  Superliga  »  ACID

Dumitru Dragomir: "Cei de la Cluj spun că eu sînt învechit, dar ei au luat titlul cu metode învechite"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2009 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat acuzele aduse la adresa sa de patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, despre care spune că a folosit "metode învechite" pentru a aduce titlul în Gruia în sezonul trecut.

"Paszkany a spus că fotbalul s-a mai schimbat, că eu sînt învechit, dar să nu uite că şi ei au luat titlul cu metode învechite. Sînt curios ce are să-mi reproşeze domnul Paszkany, aş vrea să stăm faţă în faţă să-mi spună ce vrea de la mine.

În privinţa stenogramelor, cred că sînt o porcărie. Sînt ascultaţi oameni, se înjură mult, ce rost are? Cine are de cîştigat din acest spectacol. Ştiam de doi ani că sînt ascultat de DNA!" a spus Dragomir la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  10 Februarie 2009, 01:55

Dragomir trebuia sa fie la puscarie demult. E doar o mizerie care inventeaza tot felul de lucruri.

 •  10 Februarie 2009, 01:50

Si ce nu au dreptate? Ti-ai facut un monopol al s_arlataniei si esti constient de asta dar e timpul sa te duci pe apa zambetei precum hartia igienica. Nu te uiti ce fata ai? Asta se si doreste de unii interlopi din fotbal sa fie pus un c_ioflingar fara scrupule, minte si cu sange de sarantoc in vene ca sa le faca jocurile. Tu ai fost caracterul ala i_nfect dorit de ei.

 •  10 Februarie 2009, 00:40

ok militianule...da pe fata metodele inechite....doar ai putere esti si parlamentar..tea ales lumea sa faci ceva si pt ei fa acum macar daca nai facut in 15..si prezentarea cfr-ului in liga campionilor tot prin metode invechite a fost??????????????dragomire???????sau noi suntem chiori????????

Vezi toate comentariile (9)
Comentează