FOTBAL  »  Superliga  »  ELVEŢIA - ROMÂNIA, 21:15, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dumitru Dragomir nu renunţă: ”"Mai stau doi-trei ani la Ligă". Vezi ce dorinţă şi-a pus şeful Ligii de ziua lui

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 30 mai 2012 13:36

Dumitru Dragomir împlineşte astăzi 66 de ani. Preşedintele LPF îşi aniversează ziua de naştere în cantonamentul "naţionalei" de la Lucerna, unde"tricolorii" susţin diseară amicalul cu Elveţia (21:15, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

Şeful Ligii a primit cadou un tricou al echipei naţionale cu autografele jucătorilor. "Am să i-l dau nepoţelului meu, care este fotbalist", a spus Mitică. Dragomir a mai adăugat: "Mă simt excelent. O mai duc aşa încă 30-40 de ani. De la 12 noaptea şi pînă acum, la ora 12:00, am primit peste 300 de apeluri şi mesaje de felicitare. Cei din familie m-au sunat primii".

Preşedintele LPF a dezvăluit că nu mai este chiar atît de coinvins să renunţe la conducerea fotbalului profesionist din România: "Cred că mai stau vreo doi-trei ani la Ligă, chiar dacă m-am cam săturat. Dar din cauza scandalurilor, scandalurile sînt viaţa mea. Lumea mă înjură, dar cînd mă văd toţivor să facă poze cu mine".

"Urmaşul meu va fi un jurist isteţ"
Mitică i-a creionat şi portretul înlocuitorului său: "Încă nu văd pe nimeni pregătit să-mi ia locul. Trebuie să fie unul echidistant, care să reziste la tăvăleală şi la jigniri". A indicat însă cîteva persoane pe care le pregăteşte să le predea puterea. Juriştii de-ai săi de la Ligă.

"Am angajat cîţiva avocaţi foarte isteţi, Claudiu Popa, care e acum şef la Competiţii, Mincu, mai e şi Cioboată. Şeful Ligii nu trebuie să fie neapărat un om de fotbal. Trebuie să ştie legile, să se înţeleagă cu toată lumea, să facă rost de bani de salarii".

"Sînt curios cum corespund tinerii în amicalele cu Elveţia şi Austria"
Dragomir s-a referit şi la amicalele cu Elveţia şi cu Austria: "Sînt curios să văd cum corespund jucătorii tineri în meciurile cu Elveţia şi cu Austria. Sînt unii care joacă extraordinar în meciuri fără miză, dar nu se întîlnesc cu mingea la oficiale". Despre convocarea lui Lobonţ la 34 de ani: "Nu e criză de portari, dar enevoie de experienţa lui".

A continuat: "Mutu face parte din familia echipei naţionale, iar dacă va jucala club va fi convocat şi la lot. Ar fi un pas mare înapoi pentru el dacă s-ar ducela U Cluj, ca jucător-investitor".

"Steaua, Vaslui, CFR şi Dinamo favorite la titlu"
A făcut şi cîteva previziuni despre campionatul viitor: "Şi eu cred, la fel ca Dan Petrescu, că Steaua are şanse mari să ia titlu, dar le mai văd capibile şi pe Vaslui, care nu pierde jucători, pe CFR Cluj, care aduce jucători, şi pe Dinamo,care a scăpat de datorii". Rapid?: "Dacă n-ar fi haos, n-ar fi Rapid. Mereu cînd merge bine se întîmplă cîteva ceva, încep să se certe între ei, apoi o iau de la capăt".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
cristimh
cristimh  •  30 Mai 2012, 21:20

eu nu sunt asa bun crestin ca si securitate si iti fac o dedicatie ,melodia "de ziua ta'' a baietilor de la parazitii si sa ai zile multe ca si UNIVERSITATEA CRAIOVA NENOROCITULE

diacor77
diacor77  •  30 Mai 2012, 20:37

Caca-mas pe ziua ta de milog! Sa-ti dea Dumnezeu toata Bucuria pe care ai adus-o CRAIOVEi si suporterilor EI! HAI UNIVERSITATEA!

i_hate_fc_securitate
i_hate_fc_securitate  •  30 Mai 2012, 20:05

Bai nenorocitule! Iti urez SANATATE de ziua ta NUMAI pt a-ti arata ca sunt un bun CRESTIN! In rest iti doresc toate nenorocirile lumii: puscarie, dizgratie, blam, neputinta si resemnare! Sa-ti dea Dumnezeu tot ceea ce se poate mai rau pe plan profesional! Sa ai parte de o viata LUNGA , si asta, numai pentru a suferi muuult pentru suferinta ce ai creat-o celor care ar fi trebuit sa-ti fie aproapeoltenii ! Nu-ti vreau decat raul...ce poate fi mai rau pe lume! Sa te pedepseasca D-zeu, om fara inima si fara scrupule!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează