FOTBAL  »  Superliga  »  LĂCĂTUŞ SE ÎNTOARCE LA STEAUA

Dumitru Dumitriu: “Gigi trebuie să-l lase pe Marius să-şi facă treaba bine”

Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2008 00:00

Fostul tehnician al Stelei, Dumitru Dumitriu, aprobă reîntoarcerea lui Marius Lăcătuş, în postura de antrenor la echipa din Ghencea şi spune că Dorinel Munteanu s-a grăbit când acceptat oferta latifundiarului.

“Eu am mai spus că Dorinel dacă era un antrenor cu experinţă nu se băga. El s-a băgat cu capul în faţă, că era vorba de Steaua şi nu a făcut nimic. Până la urmă el a avut de câştigat nişte bani la afacerea asta. Se putea întâmpla şi o altă cacealma. Ca Steaua să ia un antrenor străin şi să păţească la fel ca Rapidul, să ia plasă”, a spus Ţiţi care a a mai afirmat faptul că Steaua are nevoie în acest moment de reconstrucţie.

“Marius merită să fie antrenor la Steaua. După părerea mea, el nu a fost dat afară, a plecat singur Steaua a câştigat mult cu Lăcătuş şi va avea de câştigat din toate punctele de vedere. Publicul a fost primul care a sancţionat plecarea lui Lăcătuş. Acum ar cam trebui o reconstrucţie la Steaua, iar Lăcătuş a stat pe margine, a văzut din afară ce probleme are echipa şi o să-i fie mai uşor. Gigi trebuie să-l lase pe Marius să-şi facă treaba bine”.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
 •  16 Decembrie 2008, 17:02

cum sa nu se intoarca Laca, chiar daca asta inseamna sa-si calce pe mandrie, daca Steaua e el?!......dar tare ma tem ca totul e o manevra a oierului de a mai potoli ura suporterilor pt el....sa dea Domnul sa fie bine!

 •  16 Decembrie 2008, 16:54

…primul ca nu poate mai mult ca antrenor si al doilea ca becali oricum o sa-l faca din nou albie de porci…cand iubesti o echipa si vezi ca nu poti sa-i oferi mai mult pleaca nene lacatus si lasa sa vina un profesionist cu mai putina dragoste de steaua dar cu stofa de antrenor…ce uhrin era timisorean cumva si uite ca timisoara cu cele 6 puncte e campioana de toamna…asa ca lasa-ne lacatusule cu aerele tale de stelist pentru ca nu esti cu adevarat stelist !

 •  16 Decembrie 2008, 16:53

lacatus nu este si nu va fi antrenor vreodata…in meseria asta ori esti de la inceput bun ori pa si cauta-ti altceva…lacatus pe unde a antrenat a fost varza, nimic notabil, ba mai mult a lasat uta pe loc de retrogradare cand a venit la steaua…din pacate se dovedeste a fi un om de nimic care linge unde a fost scuipat, nu vine la steaua din mare dragoste pentru steaua…daca intr-adevar iubea steaua nu se intorcea, trebuia sa si dea seama ca nu poate face performanta din 2 motive…primul ca

Vezi toate comentariile (8)
Comentează