FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEREA LA SORTI PENTRU EURO 2012

Dumitru Moraru despre selecţionerul Bosniei: "Susici a fost mare jucător, dar nu înseamnă că e şi mare antrenor!"

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Fostul mare portar al "naţionalei" României din anii '80, Dumitru Moraru, crede că reprezentativa noastră este singura echipă din grupa preliminară pentru Euro 2012 care poate ţine piept selecţionatei Franţei.

 

"Franţa e favorită, dar România o poate încurca aşa cum a mai făcut-o. Cel mai important este să ne cîştigăm  însă punctele cu Bosnia, Belarus, Albania şi cu Luxemburg. Nu văd în afara noastră altă formaţie capabilă să încurce Franţa, chiar dacă Bosnia e periculoasă", a declarat Ţeţe Moraru.

Moraru are amintiri nu tocmai plăcute despre selecţionerul Bosniei, Safet Susici, care i-a marcat trei goluri în meciul de coşmar România - Iugoslavia 4-6, disputat pe stadionul Ghencea, pe 15.11.1977, în preliminariile CM '78. "Susici a fost un mare fotbalist, dar asta nu înseamnă că e şi un mare antrenor", a precizat fostul goalkeeper.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
milan6
milan6  •  07 Februarie 2010, 16:05

deci e ca Hagi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează