FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

După aducerea lui Adrian Mutu şi a lui Ianis Zicu la Ploieşti, oficialii prahoveni mai dau o lovitură » Steaua se chinuie de 5 ani!

fotomontaj GSP
fotomontaj GSP

Articol de - Publicat luni, 20 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 ianuarie 2014 13:32

Peste 6.000 de fani ai Petrolului au venit la prezentarea lu Adrian Mutu la Ploieşti, iar alţi 8.000 la primul antrenament al echipei din 2014 pe "Ilie Oană". Aducerile lui Mutu, dar şi Zicu la Ploieşti, i-au făcut pe oficialii prahoveni să mai ia o decizie menită să-i facă fericiţi pe fani.

După ce în această dimineaţă s-a decis schimbarea designului siteului oficial al clubului, fcpetrolul.ro, în scurt timp fanii vor putea avea la dispoziţie un post de televiziune dedicat echipei.

Peste 6.000 de fani ai Petrolului au venit la prezentarea lu Adrian Mutu la Ploieşti, iar alţi 8.000 la primul antrenament al echipei din 2014 pe "Ilie Oană". Aducerile lui Mutu, dar şi Zicu la Ploieşti, i-au făcut pe oficialii prahoveni să mai ia o decizie menită să-i facă fericiţi pe fani.

După ce în această dimineaţă s-a decis schimbarea designului siteului oficial al clubului, fc petrolul.ro, în scurt timp fanii vor putea avea la dispoziţie un post de televiziune dedicat echipei.

FCP TV va fi astfel postul de ştiri al formaţiei din Ploieşti, unde vor fi prezentate imagini de la antrenamentele echipei, conferinţele de presă ale antrenorului Cosmin Contra, interviuri în exclusivitate cu jucătorii şi stafful formaţiei, dar şi alte evenimente din viaţa echipei.

Momentan, cei de la Petrolul nu au dorit să dea mai multe amănunte despre FCP TV, dar din primele informaţii acesta va funcţiona exclusiv online şi nu în audiovizual.

Singura formaţie din Liga 1 care mai beneficiază pe site de materiale video de cea mai bună calitate este Dinamo! În schimb, steliştii încearcă din 2009 să lasenze un proiect asemănător, dar n-au reuşit pînă în acest moment.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (87)
bamse1901
bamse1901  •  21 Ianuarie 2014, 07:34
Postat de lolita_20007 pe 21 Ianuarie 2014, 00:09

Ne plictisesc stirile astea despre Petrolul, nu suntem curiosi sa le aflam! Doar Steaua!

e o stire f importanta, iar singura echipa neinteresanta e steaua

lolita_20007
lolita_20007  •  21 Ianuarie 2014, 00:09

Ne plictisesc stirile astea despre Petrolul, nu suntem curiosi sa le aflam! Doar Steaua!

adriann_
adriann_  •  20 Ianuarie 2014, 22:38
Postat de shab pe 20 Ianuarie 2014, 20:57

Nu m-as fi legat de marea performanta a Rapidului daca nu ar fi facut afirmatia (fortata e putin zis) ca a fost si foarte posibil este cea mai importanta performanta a unei echipe romanesti. 8 echipe din 3 tari, in timpul unui razboi mondial, 3 tururi trecute prin tragere la sorti, finala nedisputata.. mda, dupa cum ziceam. Gogosi de servit la cenaclul rapidistilor. In rest, rade lumea si cu fundul de stupizeniile astea. Di Stefano se rasuceste in mormant pt simpla folosire a numelui sau in discutia asta despre Rapid.

Cum spuneam, esti prost si incult. Nu incape nici un fel de indoiala ca la ora aia cupa Mitropa era cea mai importanta competitie inter-cluburi a momentului. Si au trecut 46 de ani pana cand o alta echipa romaneasca (de data asta alcatuita cu japca de fiul unui dictator odios) sa se califice in finala celei mai importante competitii inter-cluburi a momentului. Iar regulamentul de atunci prevedea ca in caz de egalitate dupa doua manse sa SE JOACE UN AL TREILEA MECI, DE DEPARTAJARE, si in caz de egalitate la finalul barajului sa se dea cu banul cine trece mai departe. Era mai rau/mai putin corect decat ca intr-o finala, dupa 120 de minute, sa se bata 11 metri?

Vezi toate comentariile (87)
Comentează