FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

După Artiz Lopez Garai, Rapid mai testează un portughez trecut pe la FC Porto » Ce zice Valerii Moraru despre cei doi

Ricardo Alves Coelho Silva +1   FOTO
Ricardo Alves Coelho Silva

Articol de GSP - Publicat marti, 17 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 februarie 2015 17:30

Rapid l-a transferat ieri pe spaniolul Aritz Lopez Garai (mijlocaş - 34 de ani) şi îl testează şi pe portughezul Ricardo Alves Coelho Silva (mijlocaş - 21 de ani), lucru conformat de acţionarul majoritar al clubului, Valerii Moraru.

"Aritz Lopez Garai este jucător valoros care a evoluat pînă acum în Spania, la Cordoba. El a semnat deja un contract pînă în vară cînd vom avea drept de prelungire", a spus oficialul clubului Rapid.

Acesta a anunţat că giuleştenii mai testează un jucător. "În afară de Garai, mai avem în vedere un jucător.

De ieri, la antrenamente îl avem pe portughezul Ricardo Alves, jucător care a făcut parte din selecţionatele U17, U18, U19 şi U20 ale ţării sale. Acum rămîne ca decizia finală să o ia Cristi Pustai", a zis Pustai pentru Mediafax.

Portughezul Ricardo Alves Coelho Silva are 21 de ani şi evoluează tot pe postul de mijlocaş. El a jucat la echipele de juniori ale grupării FC Porto de unde a fost selecţionat şi în reprezentativele U17, U18, U19 şi U20 ale Portugaliei. Ricardo Alves a evoluat la seniori doar pentru două echipe, Portimonense şi Belenenses, iar din vara anului trecut este liber de contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
altona
altona  •  17 Februarie 2015, 21:53
Postat de gerulozaurus pe 17 Februarie 2015, 18:37

cineva vad ca inca mai reuseste sa pacaleasca jucatori ca sa semneze cu o echipa insolventa precum Rapid, si mai mult ca nici acesti jucatori nu vor fi platiti...

Si eu astept cu interes anuntul cu "salariile au fost platite". Cu maxim interes, mai ales ca "investitia a fost majora". De fapt, investitia majora va fi in ziua de salariu.

prodemand
prodemand  •  17 Februarie 2015, 19:13

Acum rămîne ca decizia finală să o ia Cristi Pustai", a zis Pustai De unde naiba va gasesc astia de la GSP, mai "jurnalistilor"?!?!

gerulozaurus
gerulozaurus  •  17 Februarie 2015, 18:37

cineva vad ca inca mai reuseste sa pacaleasca jucatori ca sa semneze cu o echipa insolventa precum Rapid, si mai mult ca nici acesti jucatori nu vor fi platiti...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează